Chefen har alltid rätt – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Christer Lundberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Chefen har alltid rätt innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Chefen har alltid rätt är skriven av Christer Lundberg och gavs ut 2019-08-05.

Chefen har alltid rätt som bok, ljudbok eller e-bok.
Chefen har alltid rätt

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 129

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Chefen har alltid rätt

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Chefen har alltid rätt. Boken är skriven av författaren Christer Lundberg. Gladans förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Chefen har alltid rätt var 2019-08-05.

Originalspråket som Christer Lundberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Ledarskap & motivation Memoarer vilket ger den Lz Lundberg, Christer som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Chefen har alltid rätt i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 121 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 200 x 140 x 7 mm och den väger så mycket som 184 g. Chefen har alltid rätt ISBN är 9789178192366. Chefen har alltid rätt är en fristående bok .


Läs Chefen har alltid rätt som bok

För dig som vill köpa och läsa Chefen har alltid rätt som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 129 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Chefen har alltid rätt som ljudbok

Vill du lyssna på Chefen har alltid rätt som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Chefen har alltid rätt som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Chefen har alltid rätt som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Chefen har alltid rätt som pocket

Chefen har alltid rätt finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Chefen har alltid rätt med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Chefen har alltid rätt med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Chefen har alltid rätt
 • Författare: Christer Lundberg
 • Genre: Ledarskap & motivation Memoarer
 • Förlag: Gladans förlag
 • Utgivningsdatum: 2019-08-05
 • Pris: 129
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 121
 • Fysiska dimensioner: 200 x 140 x 7 mm
 • SAB: Lz Lundberg, Christer
 • ISBN: 9789178192366

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Chefen har alltid rätt?

Chefen har alltid rätt är skriven av författaren Christer Lundberg

När gavs Chefen har alltid rätt ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-08-05.

Var kan jag köpa Chefen har alltid rätt?

Vi rekommenderar att du köper Chefen har alltid rätt hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Berättelser från min uppväxt och yrkesverksamma liv med betraktande av de chefer som jag kommit i kontakt med i såväl gott som dåligt. Allt med avsikt att beskriva chefens betydelse för ett gott arbete. En tillbakablick av den inverkan en överordnad kan ha på den anställdes framgång eller misslyckande där också ett företags framgång påverkas av de anställdas motivation.

Utgivande förlag: Gladans förlag