Charlie blir en T-rex – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sam Copeland

Jämför och hitta det billigaste priset på Charlie blir en T-rex innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Charlie blir en T-rex är skriven av Sam Copeland och gavs ut 2020-01-15.

Charlie blir en T-rex som bok, ljudbok eller e-bok.
Charlie blir en T-rex

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 119

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Charlie blir en T-rex

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Charlie blir en T-rex. Boken är skriven av författaren Sam Copeland. Opal är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Charlie blir en T-rex var 2020-01-15.

Originalspråket som Sam Copeland skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skämtberättelser vilket ger den Hcg som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du vill läsa Charlie blir en T-rex i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 269 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 207 x 136 x 25 mm och den väger så mycket som 478 g. Charlie blir en T-rex ISBN är . Charlie blir en T-rex är en del av serien: Charlie förvandlas (del 2).


Läs Charlie blir en T-rex som bok

För dig som vill köpa och läsa Charlie blir en T-rex som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 119 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Charlie blir en T-rex som ljudbok

Vill du lyssna på Charlie blir en T-rex som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Charlie blir en T-rex som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Charlie blir en T-rex som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Charlie blir en T-rex som pocket

Charlie blir en T-rex finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Charlie blir en T-rex med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Charlie blir en T-rex med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Charlie blir en T-rex
 • Författare: Sam Copeland
 • Genre: Skämtberättelser
 • Förlag: Opal
 • Utgivningsdatum: 2020-01-15
 • Pris: 119
 • Format: Kartonnage
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 269
 • Fysiska dimensioner: 207 x 136 x 25 mm
 • SAB: Hcg
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Charlie blir en T-rex?

Charlie blir en T-rex är skriven av författaren Sam Copeland

När gavs Charlie blir en T-rex ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-01-15.

Var kan jag köpa Charlie blir en T-rex?

Vi rekommenderar att du köper Charlie blir en T-rex hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En fantastiskt rolig berättelse med en allvarlig underton av oro och ångest och med en fin skildring av vänskaps- och familjerelationer. Charlie blir en T-Rex är den andra boken om Charlie McGuffin – en helt vanlig pojke som kan förvandlas till djur! Charlie McGuffin en helt vanlig pojke som kan förvandlas till djur är tillbaka! Charlie tror att han har sin förmåga under kontroll, fram till den dagen han får vet att hans pappa blivit av med jobbet och att familjen kanske måste flytta. Stress och oro kryper sig på och Charlie blir en katt! Charlie och hans vänner bestämmer sig för att hjälpa pappan. Genom att försöka använda Charlies förmåga på bästa sätt ska de ställa allt till rätta, men vägen dit är skakig och ibland livsfarlig. Charlie blir en T-Rex är den andra delen av tre i en illustrerad humorserie med klockrena illustrationer av Sarah Horne. Tredje delen om Charlie kommer hösten 2020.

Utgivande förlag: Opal