Champ 3 Workbook – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Märta Glaveby

Jämför och hitta det billigaste priset på Champ 3 Workbook innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Champ 3 Workbook är skriven av Märta Glaveby och gavs ut 2017-07-27.

Champ 3 Workbook som bok, ljudbok eller e-bok.
Champ 3 Workbook

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 169

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Champ 3 Workbook

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Champ 3 Workbook. Boken är skriven av författaren Märta Glaveby. Sanoma Utbildning är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Champ 3 Workbook var 2017-07-27.

Originalspråket som Märta Glaveby skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Läromedel vilket ger den Fe som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Champ 3 Workbook i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 112 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 253 x 196 x 7 mm och den väger så mycket som 242 g. Champ 3 Workbook ISBN är 9789152341070. Champ 3 Workbook är en fristående bok .


Läs Champ 3 Workbook som bok

För dig som vill köpa och läsa Champ 3 Workbook som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 169 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Champ 3 Workbook som ljudbok

Vill du lyssna på Champ 3 Workbook som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Champ 3 Workbook som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Champ 3 Workbook som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Champ 3 Workbook som pocket

Champ 3 Workbook finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Champ 3 Workbook med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Champ 3 Workbook med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Champ 3 Workbook
 • Författare: Märta Glaveby
 • Genre: Läromedel
 • Förlag: Sanoma Utbildning
 • Utgivningsdatum: 2017-07-27
 • Pris: 169
 • Format: Häftad
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 112
 • Fysiska dimensioner: 253 x 196 x 7 mm
 • SAB: Fe
 • ISBN: 9789152341070

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Champ 3 Workbook?

Champ 3 Workbook är skriven av författaren Märta Glaveby

När gavs Champ 3 Workbook ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-07-27.

Var kan jag köpa Champ 3 Workbook?

Vi rekommenderar att du köper Champ 3 Workbook hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I Workbook finns övningar som utvecklar alla språkliga förmågor. Kapitlen har en tydlig arbetsgång och inleds med en Warm up, med syfte att väcka intresse och skapa förförståelse för det ordfält som eleverna kommer att möta i kapitlet.Efter Warm up-uppgiften arbetar ni med kapiteltexten i Textbook. Därefter finns minst fyra övningar i Workbook, i vilka eleverna får visa läs- och hörförståelse samt använda de ord och fraser som de hittills lärt sig för att tala (interagera/presentera) och skriva.

Utgivande förlag: Sanoma Utbildning