Candide – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Francois Voltaire

Jämför och hitta det billigaste priset på Candide innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Candide är skriven av Francois Voltaire och gavs ut 2020-04-29.

Candide som bok, ljudbok eller e-bok.
Candide

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 39

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Candide

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Candide. Boken är skriven av författaren Francois Voltaire. Klassikerförlaget Steniq är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Candide var 2020-04-29.

Originalspråket som Francois Voltaire skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur i översättning vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Candide i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 126 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 110 x 7 mm och den väger så mycket som 72 g. Candide ISBN är . Candide är en fristående bok .


Läs Candide som bok

För dig som vill köpa och läsa Candide som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 39 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Candide som ljudbok

Vill du lyssna på Candide som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Candide som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Candide som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Candide som pocket

Candide finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Candide med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Candide med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Candide
 • Författare: Francois Voltaire
 • Genre: Skönlitteratur i översättning
 • Förlag: Klassikerförlaget Steniq
 • Utgivningsdatum: 2020-04-29
 • Pris: 39
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 126
 • Fysiska dimensioner: 180 x 110 x 7 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Candide?

Candide är skriven av författaren Francois Voltaire

När gavs Candide ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-04-29.

Var kan jag köpa Candide?

Vi rekommenderar att du köper Candide hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Candide växer upp i en skyddad tillvaro hos baron von Thunder-ten-Trunckh i hans vackra slott i Westfalen. Han blir förälskad i baronens dotter Kunigunda och när deras ömsesidiga kärlek uppdagas blir Candide jagad från slottet. Detta är upptakten till hans händelserika resa runt om i världen under vilken han möter många intressanta personer och hamnar i både blodiga och fantasieggande äventyr.

Utgivande förlag: Klassikerförlaget Steniq