Byggstyrning – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ervin Révai

Jämför och hitta det billigaste priset på Byggstyrning innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Byggstyrning är skriven av Ervin Révai och gavs ut 2012-05-22.

Byggstyrning som bok, ljudbok eller e-bok.
Byggstyrning

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 491

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Byggstyrning

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Byggstyrning. Boken är skriven av författaren Ervin Révai. Liber är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Byggstyrning var 2012-05-22.

Originalspråket som Ervin Révai skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Konstruktionsindustri & tung industri vilket ger den Ppad,693 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Byggstyrning i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 367 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 170 x 15 mm och den väger så mycket som 620 g. Byggstyrning ISBN är 9789147100569. Byggstyrning är en del av serien: Byggstyrning.


Läs Byggstyrning som bok

För dig som vill köpa och läsa Byggstyrning som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 491 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Byggstyrning som ljudbok

Vill du lyssna på Byggstyrning som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Byggstyrning som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Byggstyrning som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Byggstyrning som pocket

Byggstyrning finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Byggstyrning med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Byggstyrning med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Byggstyrning
 • Författare: Ervin Révai
 • Genre: Konstruktionsindustri & tung industri
 • Förlag: Liber
 • Utgivningsdatum: 2012-05-22
 • Pris: 491
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 367
 • Fysiska dimensioner: 240 x 170 x 15 mm
 • SAB: Ppad,693
 • ISBN: 9789147100569

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Byggstyrning?

Byggstyrning är skriven av författaren Ervin Révai

När gavs Byggstyrning ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-05-22.

Var kan jag köpa Byggstyrning?

Vi rekommenderar att du köper Byggstyrning hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Byggstyrning ger kunskaper om byggentreprenörens produktionsplanering och övriga styrningsverktyg. Dessa kunskaper är nödvändiga för att kunna genomföra byggprojekt enligt alla krav på kvalitet, arbetsmiljö, tider och ekonomi som ställs av samhälle, byggherrar och byggföretagen själva. Boken används sedan 1990 som läromedel vid byggutbildningar inom högskolan och byggbranschen.Läs merDenna 4:e upplaga av Byggstyrning har utökats genom ett helt nytt kapitel, och nya avsnitt och beskrivningar, kommentarer och illustrationer i tidigare material. I det nya kapitlet, Byggentreprenörens omvärld, beskrivs kopplingar till och samarbetsvillkor mellan några viktiga aktörer i byggandet.Om författarnaErvin Revai arbetar sedan 35 år som konsult åt byggherrar och entreprenörer främst med projekt- och produktionsplanering men även med utbildning.

Utgivande förlag: Liber