Bygg och konstruktion i förskolan – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Mia Mylesand

Jämför och hitta det billigaste priset på Bygg och konstruktion i förskolan innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Bygg och konstruktion i förskolan är skriven av Mia Mylesand och gavs ut 2007-08-01.

Bygg och konstruktion i förskolan som bok, ljudbok eller e-bok.
Bygg och konstruktion i förskolan

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 196

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Bygg och konstruktion i förskolan

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Bygg och konstruktion i förskolan. Boken är skriven av författaren Mia Mylesand. Lärarförbundets förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Bygg och konstruktion i förskolan var 2007-08-01.

Originalspråket som Mia Mylesand skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Pedagogik vilket ger den Eab.01 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Bygg och konstruktion i förskolan i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 123 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 160 x 210 x 10 mm och den väger så mycket som 220 g. Bygg och konstruktion i förskolan ISBN är 9789197659819. Bygg och konstruktion i förskolan är en fristående bok .


Läs Bygg och konstruktion i förskolan som bok

För dig som vill köpa och läsa Bygg och konstruktion i förskolan som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 196 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Bygg och konstruktion i förskolan som ljudbok

Vill du lyssna på Bygg och konstruktion i förskolan som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Bygg och konstruktion i förskolan som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Bygg och konstruktion i förskolan som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Bygg och konstruktion i förskolan som pocket

Bygg och konstruktion i förskolan finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Bygg och konstruktion i förskolan med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Bygg och konstruktion i förskolan med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Bygg och konstruktion i förskolan
 • Författare: Mia Mylesand
 • Genre: Pedagogik
 • Förlag: Lärarförbundets förlag
 • Utgivningsdatum: 2007-08-01
 • Pris: 196
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 123
 • Fysiska dimensioner: 160 x 210 x 10 mm
 • SAB: Eab.01
 • ISBN: 9789197659819

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Bygg och konstruktion i förskolan?

Bygg och konstruktion i förskolan är skriven av författaren Mia Mylesand

När gavs Bygg och konstruktion i förskolan ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2007-08-01.

Var kan jag köpa Bygg och konstruktion i förskolan?

Vi rekommenderar att du köper Bygg och konstruktion i förskolan hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Bygg och konstruktion är ett av de språk barnen i förskolan kan använda när de utforskar sin omvärld och skapar sin egen identitet. Ett verktyg de har tillgång till för att bygga förståelse för olika fenomen i samhället. Det handlar om bild och skapande, estetik och geometri, matematik och språk, empati och förhållningssätt. Allt hör ihop och alla delar är lika viktiga. Bygghörnan ska vara en mötesplats för alla barn, oavsett kön eller ålder. Ansvaret för att det blir så ligger hos pedagogen, som skapar förutsättningarna för barnen. Mia Mylesand beskriver hur arbetet med bygg och konstruktion under många år har växt fram på den förskola där hon arbetar. Hon ger i text och ett 50-tal fotografier idéer på hur man som en närvarande pedagog kan gå in och ge barnen större och större utmaningar. Mia Mylesand är förskollärare och föreläsare. Hon arbetar som ateljerista och datapedagog på förskolan Trollet i Kalmar, och har under många år intresserat sig för ämnet bygg och konstruktion, speciellt ur ett jämställdhets-perspektiv. Inspiration till Mias arbete kommer från Reggio Emilias förhållningssätt. År 2004 fick Mia Mylesand Ulla-Britta Bruunstipendiet och 2007 Loris Malaguzzipriset.

Utgivande förlag: Lärarförbundets förlag