Buss på villovägar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av John Steinbeck

Jämför och hitta det billigaste priset på Buss på villovägar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Buss på villovägar är skriven av John Steinbeck och gavs ut 2019-09-03.

Buss på villovägar som bok, ljudbok eller e-bok.
Buss på villovägar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 199

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Buss på villovägar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Buss på villovägar. Boken är skriven av författaren John Steinbeck. Lindelöws bokförlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Buss på villovägar var 2019-09-03.

Originalspråket som John Steinbeck skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Klassisk skönlitteratur vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Buss på villovägar i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 303 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 20 x 200 x 140 mm och den väger så mycket som 526 g. Buss på villovägar ISBN är 9789188753090. Buss på villovägar är en fristående bok .


Läs Buss på villovägar som bok

För dig som vill köpa och läsa Buss på villovägar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 199 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Buss på villovägar som ljudbok

Vill du lyssna på Buss på villovägar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Buss på villovägar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Buss på villovägar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Buss på villovägar som pocket

Buss på villovägar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Buss på villovägar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Buss på villovägar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Buss på villovägar
 • Författare: John Steinbeck
 • Genre: Klassisk skönlitteratur
 • Förlag: Lindelöws bokförlag
 • Utgivningsdatum: 2019-09-03
 • Pris: 199
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 303
 • Fysiska dimensioner: 20 x 200 x 140 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789188753090

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Buss på villovägar?

Buss på villovägar är skriven av författaren John Steinbeck

När gavs Buss på villovägar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-09-03.

Var kan jag köpa Buss på villovägar?

Vi rekommenderar att du köper Buss på villovägar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Efter sjuttiotvå år ges John Steinbecks BUSS PÅ VILLOVÄGAR ut i nyöversättning av Hans Berggren. Originalet gavs ut 1947 och den svenska översättningen samma år. På 1950-talet filmatiserades romanen med Jayne Mansfield i den kvinnliga huvudrollen. Uttrycket “buss på villovägar” är det många som har använt sig av, både i litteraturen och i musikbranschen.Berättelsen BUSS PÅ VILLOVÄGAR påbörjas i en vägkorsning i södra Kalifornien nära den mexikansk gränsen. Där driver Juan, som har sina rötter både på Irland och i Mexiko, en restaurang och en bilverkstad. Bussbolaget Greyhound kör inte längre än hit, till Rebel Corners. När passagerarna ändå vill vidare tar Juan med sig dem i sin egen skraltiga buss till nästa anhalt, San Juan de laCruz. I romanen blir de åtta stycken i den gamla bussen, som i hällande regn kör fast ute på den leriga ödsliga vägen. I denna pressade situation tvingas människorna konfronteras med varandra, med sin ensamhet och egoism, sina drömmar, rädslor och sexuella drift. Under den polerade ytan ruvar sanningarna. I förordet presenteras boken av I motiveringen till John Steinbecks Nobelpris 1962 hette det: “För hans på en gång realistiska och fantasifulla berättarkonst, utmärkt av medkännande humor och social skarpsyn.” Per-Olof Mattsson: “Romanens bild av ett USA i miniatyr är en bild av splittring. Passagerarna har inget gemensamt. De talar allihop som om de hörde hemma i egna sfärer. De saknar ett gemensamt språk och gemensamma visioner om framtiden. Berättelsens kraft och klassikerstatus blir tydlig i igenkänningen och humorn.”

Utgivande förlag: Lindelöws bokförlag