Bulldog – Your English Buddy 7 – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jessica Stevens

Jämför och hitta det billigaste priset på Bulldog – Your English Buddy 7 innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Bulldog – Your English Buddy 7 är skriven av Jessica Stevens och gavs ut 2018-08-29.

Bulldog - Your English Buddy 7 som bok, ljudbok eller e-bok.
Bulldog – Your English Buddy 7

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 308

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Bulldog – Your English Buddy 7

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Bulldog – Your English Buddy 7. Boken är skriven av författaren Jessica Stevens. Liber är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Bulldog – Your English Buddy 7 var 2018-08-29.

Originalspråket som Jessica Stevens skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Läromedel vilket ger den Fe som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Bulldog – Your English Buddy 7 i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 240 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 191 x 20 mm och den väger så mycket som 492 g. Bulldog – Your English Buddy 7 ISBN är 9789147126064. Bulldog – Your English Buddy 7 är en del av serien: Bulldog – Your English Buddy.


Läs Bulldog – Your English Buddy 7 som bok

För dig som vill köpa och läsa Bulldog – Your English Buddy 7 som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 308 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Bulldog – Your English Buddy 7 som ljudbok

Vill du lyssna på Bulldog – Your English Buddy 7 som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Bulldog – Your English Buddy 7 som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Bulldog – Your English Buddy 7 som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Bulldog – Your English Buddy 7 som pocket

Bulldog – Your English Buddy 7 finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Bulldog – Your English Buddy 7 med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Bulldog – Your English Buddy 7 med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Bulldog – Your English Buddy 7
 • Författare: Jessica Stevens
 • Genre: Läromedel
 • Förlag: Liber
 • Utgivningsdatum: 2018-08-29
 • Pris: 308
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 240
 • Fysiska dimensioner: 240 x 191 x 20 mm
 • SAB: Fe
 • ISBN: 9789147126064

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Bulldog – Your English Buddy 7?

Bulldog – Your English Buddy 7 är skriven av författaren Jessica Stevens

När gavs Bulldog – Your English Buddy 7 ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-08-29.

Var kan jag köpa Bulldog – Your English Buddy 7?

Vi rekommenderar att du köper Bulldog – Your English Buddy 7 hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En kaxig men trygg kompisEtt nytt läromedel i engelska för åk 7-9 med intressanta texter och övningar, men också med tydlighet och struktur. För elever som behöver lite stöd för att nå målen i engelska är Bulldog den perfekte följeslagaren. Bulldog hjälper eleven att lyckas!Läs merBulldog är avsett för elever som behöver ha ett mer grundläggande läromedel med tydlig struktur, rent men lockande utseende, och engagerande texter och övningar som inte är för svåra. Eleven ska få känna att hen lyckas, klarar av engelskan och gör framsteg. Varje kapitel består av fyra texter inom ett tema och varje text följs av övningar som tränar de fyra olika förmågorna samt ordförståelse. Varje kapitel har en egen grammatikdel vilket underlättar både för läraren och för eleven i planeringen av undervisningen. Elever som behöver extra tydlig struktur och anpassningar i undervisningen får stöd. Allt-i-ett-boken innehåller allt som eleven behöver. Det är lätt att följa progressionen och se sina framsteg. Tanken är att Bulldog är elevens trygga men samtidigt kaxiga lärobokskompis. Det ska kännas roligt att ha med boken till lektionen och arbeta i den. Bulldogs uppgift är att vara elevens pålitliga kompanjon i engelskan och att hjälpa till att nå målen. Läromedlet genomsyras av ett normkritiskt tänk, alla ska känna sig inkluderade. Flera av texterna och hörövningarna har ett hbtq-tema. Även detta gör Bulldog till det djärva läromedlet som alla ska känna sig trygga med. – Allt-i-ett-bok med intressanta texter och övningar i samma bok- Lärarwebb med allt undervisningsmaterial digitalt – Digitalt övningsmaterial med interaktiva övningar och text och gloslistor upplästa (men hörövningarna ingår endast i lärarmaterialet)Om författarnaJessica Stevens undervisar i engelska och svenska på högstadiet.Jordi Almeida undervisar i engelska och spanska samt i drama på högstadiet. Vid sidan av föreläser han i dramapedagogik.Helena Söderström Pärpe undervisar i engelska och svenska på högstadiet.Virginia Björkander Andrade undervisar i engelska och spanska på högstadiet. Komponenter i serien för varje årskursDjärvt, kaxigt och inkluderandeLätt att se sina framstegStruktur som underlättar planeringen

Utgivande förlag: Liber