Buddha eller Kristus – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Gertrud Storsjö

Jämför och hitta det billigaste priset på Buddha eller Kristus innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Buddha eller Kristus är skriven av Gertrud Storsjö och gavs ut 2012-11-30.

Buddha eller Kristus som bok, ljudbok eller e-bok.
Buddha eller Kristus

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 169

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Buddha eller Kristus

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Buddha eller Kristus. Boken är skriven av författaren Gertrud Storsjö. XP Media är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Buddha eller Kristus var 2012-11-30.

Originalspråket som Gertrud Storsjö skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skrivböcker & kalendrar vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Övrigt.

Om du vill läsa Buddha eller Kristus i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 174 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 184 x 110 x 11 mm och den väger så mycket som 172 g. Buddha eller Kristus ISBN är 9789186683122. Buddha eller Kristus är en fristående bok .


Läs Buddha eller Kristus som bok

För dig som vill köpa och läsa Buddha eller Kristus som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 169 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Buddha eller Kristus som ljudbok

Vill du lyssna på Buddha eller Kristus som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Buddha eller Kristus som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Buddha eller Kristus som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Buddha eller Kristus som pocket

Buddha eller Kristus finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Buddha eller Kristus med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Buddha eller Kristus med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Buddha eller Kristus
 • Författare: Gertrud Storsjö
 • Genre: Skrivböcker & kalendrar
 • Förlag: XP Media
 • Utgivningsdatum: 2012-11-30
 • Pris: 169
 • Format: Övrigt
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 174
 • Fysiska dimensioner: 184 x 110 x 11 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789186683122

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Buddha eller Kristus?

Buddha eller Kristus är skriven av författaren Gertrud Storsjö

När gavs Buddha eller Kristus ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-11-30.

Var kan jag köpa Buddha eller Kristus?

Vi rekommenderar att du köper Buddha eller Kristus hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Genom yoga i dess olika former och mindfulness har österlandets religioner hittat vägen in i den svenska vardagen. Till exempel rekommenderas mindfulness och yoga i vissa fall inom sjukvården som behandlingsform för stressrelaterade sjukdomar, trots att det finns väldigt lite forskning kring denna metod. Förespråkarna är införstådda med att mindfulness har en stark koppling till buddhism. Gertrud Storsjö visar i denna bok, på ett kunnigt och övertygande sätt, hur mindfulness och buddhism relaterar till varandra. Hon berör effekterna av olika yogaformers skadliga verkan på människors själsliv och buddhismens konsekvenser i de länder där denna livsåskådning dominerar. På det personliga planet leder buddhism ofta till verklighetsflykt vilket även får konsekvenser på samhällsnivå. Hon i frågasätter starkt att man i vissa kristna sammanhang blandar in yoga och buddhistiska tankegångar i den kristna tron. Detta leder till en religionssynkretism som urvattnar den kristna tron och gör den kraftlös. Gertrud Storsjö är född i Finland men har växt upp i Sverige. Hon har varit verksam som officer i Frälsningsarmen i åtta år. Mellan åren 1971 och 2005 arbetade hon inom Slaviska Missionen (Ljus i Öster) och har rest mycket i Ryssland och Östeuropa samt i Fjärran Östern och Sydostasien. Hon har under dessa resor haft många tillfällen att studera buddhism och hinduism på nära håll. Gertrud Storsjö är en omtyckt predikant och bibellärare på olika bibelskolor i olika länder. Hon är även verksam som själavårdare. I sin förkunnelse visar hon på de österländska religionernas frammarsch i vårt samhälle men framför allt vill hon tala om vad Kristus har att erbjuda oss.Gertrud Storsjö har lyckats med det svåra. Hon har på ett professionellt sätt beskrivit metoder som mindfulness och yoga på ett sådant sätt att de som utövar dem inte ska känna sig kränkta. Jag tror att du som läsare kommer att uppskatta det djup, respekt, kärlek och omsorg men också sanning, och utmaning som finns i denna bok.”Pastor Linda BerglingHär är en faktabok som är ett måste för den som möter New Age i alla dess former i vardagen, på arbetet, i skolan. Till en början är allt kanske fint och bra men vad händer sedan, när man hållit på ett tag och vill sluta? Mycket av det Gertrud Storsjö redovisar är hämtat från egen erfarenhet. Det ger tyngd åt framställningen. Jag rekommenderar boken varmt!Sten-Åke Bredmar, adjunkt Gertrud Storsjö har under större delen av sitt missionärsliv haft kontakter med tibetan-buddhistiska och hinduistiska folkslag. Hon har skaffat sig stor kunskap om dessa religioner. Bokens stora förtjänst är att hon också pekar på att det många söker i österländska religioner redan finns i kristen tro – dessutom på ett ännu fullödigare sätt.”Åke Lager, redaktör för Ljus i Öster

Utgivande förlag: XP Media