Budbäraren – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Birgit Tangen

Jämför och hitta det billigaste priset på Budbäraren innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Budbäraren är skriven av Birgit Tangen och gavs ut 2016-05-01.

Budbäraren som bok, ljudbok eller e-bok.
Budbäraren

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 159

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Budbäraren

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Budbäraren. Boken är skriven av författaren Birgit Tangen. Vattumannen förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Budbäraren var 2016-05-01.

Originalspråket som Birgit Tangen skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är New Age & Alternativa terapier vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Budbäraren i traditionell inbundet format så består den av 254 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 150 x 23 mm och den väger så mycket som 502 g. Budbäraren ISBN är 9789187512155. Budbäraren är en fristående bok .


Läs Budbäraren som bok

För dig som vill köpa och läsa Budbäraren som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 159 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Budbäraren som ljudbok

Vill du lyssna på Budbäraren som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Budbäraren som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa Budbäraren som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa Budbäraren med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Budbäraren med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Budbäraren
 • Författare: Birgit Tangen
 • Genre: New Age & Alternativa terapier
 • Förlag: Vattumannen förlag
 • Utgivningsdatum: 2016-05-01
 • Pris: 159
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 254
 • Fysiska dimensioner: 215 x 150 x 23 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789187512155
Vem har skrivit Budbäraren?

Budbäraren är skriven av författaren Birgit Tangen.

När gavs Budbäraren ut?

Boken gavs ut 2016-05-01.

Var kan jag köpa Budbäraren

Vi rekommenderar att du köper Budbäraren hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Känner du dig ofta rädd? Har du en känsla av att inte passa in? Har du områden i livet där dålig självkänsla styr? Känner du att du fastnat i det förflutna och saknar ny inspiration? Upplever du livet som stressigt? Budbäraren erbjuder dig en ny upptäcktsresa i att hitta ditt själsliga mod och din ursprungliga värdefullhet. Den ger dig tryggheten till att förstå mer av dig själv och ökar tilliten till att du är på rätt väg. Den guidar dig genom svårigheter med sina unika perspektiv och ger dig den acceptans som du behöver längs vägen. Budbäraren meddelar dig gåvan att du kan hitta hem till dig själv igen. Denna bok är ett vördnadsfullt verktyg i möte med utmaningar, rädslor och präglingar. I det mötet med dig och din inre kärna kommer Budbäraren med en fast men varsam hand visa vägen – du är inte ensam. Budbäraren kommer att belysa det som ligger i det omedvetna och därmed skapa större medvetenhet om dig själv och dina valmöjligheter. De 80 livsteman som Budbäraren bygger på, lyfter fram både själens och personlighetens olika nivåer. Det hjälper dig att inse vilken energi du styrs mest av. I det ljuset kan du lättare ta emot ett helande och lyfta energierna ur fastlåsta nivåer. Det finns en kortlek som hör till boken (OBS! Kortleken ingår ej, säljs separat). Varje kort knyter an till en text. Kortleken stärker och förenklar med en essens innehållet i texterna. Korten har naturbilder som ger resonans till var och en och kommer på ett naturligt sätt spegla den storhet som finns inom oss. Naturen lär oss att inte vara rädda och visar oss vägen till ovillkorlig kärlek, precis som våra budbärare änglarna. Vi hoppas att Budbäraren hjälper dig att upptäcka kärlek oavsett vem du är eller vart du befinner dig i livet.

Utgivande förlag: Vattumannen förlag