Brytning : en politisk spänningsroman – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Monika Selahn

Jämför och hitta det billigaste priset på Brytning : en politisk spänningsroman innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Brytning : en politisk spänningsroman är skriven av Monika Selahn och gavs ut 2018-03-22.

Brytning : en politisk spänningsroman som bok, ljudbok eller e-bok.
Brytning : en politisk spänningsroman

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 189

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Brytning : en politisk spänningsroman

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Brytning : en politisk spänningsroman. Boken är skriven av författaren Monika Selahn. Senika Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Brytning : en politisk spänningsroman var 2018-03-22.

Originalspråket som Monika Selahn skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Politiska & juridiska spänningsromaner vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Brytning : en politisk spänningsroman i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 416 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 135 x 25 mm och den väger så mycket som 485 g. Brytning : en politisk spänningsroman ISBN är 9789163967559. Brytning : en politisk spänningsroman är en fristående bok .


Läs Brytning : en politisk spänningsroman som bok

För dig som vill köpa och läsa Brytning : en politisk spänningsroman som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 189 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Brytning : en politisk spänningsroman som ljudbok

Vill du lyssna på Brytning : en politisk spänningsroman som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Brytning : en politisk spänningsroman som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Brytning : en politisk spänningsroman som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Brytning : en politisk spänningsroman som pocket

Brytning : en politisk spänningsroman finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Brytning : en politisk spänningsroman med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Brytning : en politisk spänningsroman med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Brytning : en politisk spänningsroman
 • Författare: Monika Selahn
 • Genre: Politiska & juridiska spänningsromaner
 • Förlag: Senika Förlag
 • Utgivningsdatum: 2018-03-22
 • Pris: 189
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 416
 • Fysiska dimensioner: 215 x 135 x 25 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789163967559

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Brytning : en politisk spänningsroman?

Brytning : en politisk spänningsroman är skriven av författaren Monika Selahn

När gavs Brytning : en politisk spänningsroman ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-03-22.

Var kan jag köpa Brytning : en politisk spänningsroman?

Vi rekommenderar att du köper Brytning : en politisk spänningsroman hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Miljöminister Berit Andersson är Förenade Grönas partiordförande sedan tre år tillbaka. Hon känner sig allt säkrare i rollen men hot och angrepp i media tär på krafterna. Hon kritiseras även internt och hennes förre rival om partiledarskapet vill hämnas. När ett företag ansöker om att få starta uranbrytning i Granmarks kommun passar han på. Berit inser att en kampanj pågår för att få Granmarks kommun att säga ja till uranbrytning. Berit misstänker en intern läcka och någon hon inte känner håller henne under uppsikt. Och på vems sida står egentligen hennes statssekreterare? Romanen handlar om politiska konflikter, personliga motsättningar, hot och mediedrev men också om människors engagemang och drivkrafter. Romanen knyter an till aktuella frågor, som den om svensk uranbrytning. Monika Selahn har arbetat i Regeringskansliet under sex olika ministrar. Hon har även egen erfarenhet av att vara politiskt förtroendevald. Romanen ger en inblick i arbetet i departementen.

Utgivande förlag: Senika Förlag