Bryt mönstret : sy modernt och stilrent – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Saara Huhta

Jämför och hitta det billigaste priset på Bryt mönstret : sy modernt och stilrent innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Bryt mönstret : sy modernt och stilrent är skriven av Saara Huhta och gavs ut 2019-07-23.

Bryt mönstret : sy modernt och stilrent som bok, ljudbok eller e-bok.
Bryt mönstret : sy modernt och stilrent

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 215

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Bryt mönstret : sy modernt och stilrent

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Bryt mönstret : sy modernt och stilrent. Boken är skriven av författaren Saara Huhta. Tukan förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Bryt mönstret : sy modernt och stilrent var 2019-07-23.

Originalspråket som Saara Huhta skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Sömnad & textilhantverk vilket ger den Qccc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Bryt mönstret : sy modernt och stilrent i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 192 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 250 x 200 x 34 mm och den väger så mycket som 1006 g. Bryt mönstret : sy modernt och stilrent ISBN är 9789177837787. Bryt mönstret : sy modernt och stilrent är en fristående bok .


Läs Bryt mönstret : sy modernt och stilrent som bok

För dig som vill köpa och läsa Bryt mönstret : sy modernt och stilrent som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 215 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Bryt mönstret : sy modernt och stilrent som ljudbok

Vill du lyssna på Bryt mönstret : sy modernt och stilrent som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Bryt mönstret : sy modernt och stilrent som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Bryt mönstret : sy modernt och stilrent som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Bryt mönstret : sy modernt och stilrent som pocket

Bryt mönstret : sy modernt och stilrent finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Bryt mönstret : sy modernt och stilrent med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Bryt mönstret : sy modernt och stilrent med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Bryt mönstret : sy modernt och stilrent
 • Författare: Saara Huhta
 • Genre: Sömnad & textilhantverk
 • Förlag: Tukan förlag
 • Utgivningsdatum: 2019-07-23
 • Pris: 215
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 192
 • Fysiska dimensioner: 250 x 200 x 34 mm
 • SAB: Qccc
 • ISBN: 9789177837787

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Bryt mönstret : sy modernt och stilrent?

Bryt mönstret : sy modernt och stilrent är skriven av författaren Saara Huhta

När gavs Bryt mönstret : sy modernt och stilrent ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-07-23.

Var kan jag köpa Bryt mönstret : sy modernt och stilrent?

Vi rekommenderar att du köper Bryt mönstret : sy modernt och stilrent hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Bryt mönstret innehåller allt du behöver för att sy en komplett basgarderob. Plaggen kan lätt göras unika efter din egen smak och personlighet. Du får en fantastisk mönsterkollektion till stilrena plagg som är enkla att sy, bekväma och lättburna. Dessutom är de perfekta att kombinera med varandra. I fickan längst bak i boken finns mönsterark i full storlek till samtliga plagg, i storlek 34-50. I boken finns mönster, beskrivningar och varianter till över 50 olika modeller. Men här finns också tips på hur du kan göra egna mönsterändringar som gör dina plagg helt unika. Börja från början och sy dig igenom boken. Du behöver inga förkunskaper, allt du behöver veta förklaras pedagogiskt i boken. Du börjar med det enklaste projektet – en väska – och innan du vet ordet av har du avslutat med det svåraste, en kappa. I varje nytt projekt introduceras en eller flera nya tekniker så att du utvecklar dina färdigheter allt eftersom.

Utgivande förlag: Tukan förlag