Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag – BOK SIGNERAD AV JULIA TUVESSON – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Julia Tuvesson

Jämför och hitta det billigaste priset på Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag – BOK SIGNERAD AV JULIA TUVESSON innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag – BOK SIGNERAD AV JULIA TUVESSON är skriven av Julia Tuvesson och gavs ut 2020-10-15.

Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag - BOK SIGNERAD AV JULIA TUVESSON som bok, ljudbok eller e-bok.
Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag – BOK SIGNERAD AV JULIA TUVESSON

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 189

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag – BOK SIGNERAD AV JULIA TUVESSON

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag – BOK SIGNERAD AV JULIA TUVESSON. Boken är skriven av författaren Julia Tuvesson. Norstedts är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag – BOK SIGNERAD AV JULIA TUVESSON var 2020-10-15.

Originalspråket som Julia Tuvesson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Vegetarisk matlagning vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag – BOK SIGNERAD AV JULIA TUVESSON i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 144 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag – BOK SIGNERAD AV JULIA TUVESSON ISBN är B000357826. Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag – BOK SIGNERAD AV JULIA TUVESSON är en fristående bok .


Läs Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag – BOK SIGNERAD AV JULIA TUVESSON som bok

För dig som vill köpa och läsa Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag – BOK SIGNERAD AV JULIA TUVESSON som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 189 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag – BOK SIGNERAD AV JULIA TUVESSON som ljudbok

Vill du lyssna på Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag – BOK SIGNERAD AV JULIA TUVESSON som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag – BOK SIGNERAD AV JULIA TUVESSON som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag – BOK SIGNERAD AV JULIA TUVESSON som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag – BOK SIGNERAD AV JULIA TUVESSON som pocket

Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag – BOK SIGNERAD AV JULIA TUVESSON finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag – BOK SIGNERAD AV JULIA TUVESSON med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag – BOK SIGNERAD AV JULIA TUVESSON med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag – BOK SIGNERAD AV JULIA TUVESSON
 • Författare: Julia Tuvesson
 • Genre: Vegetarisk matlagning
 • Förlag: Norstedts
 • Utgivningsdatum: 2020-10-15
 • Pris: 189
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 144
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN: B000357826

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag – BOK SIGNERAD AV JULIA TUVESSON?

Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag – BOK SIGNERAD AV JULIA TUVESSON är skriven av författaren Julia Tuvesson

När gavs Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag – BOK SIGNERAD AV JULIA TUVESSON ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-10-15.

Var kan jag köpa Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag – BOK SIGNERAD AV JULIA TUVESSON?

Vi rekommenderar att du köper Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag – BOK SIGNERAD AV JULIA TUVESSON hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

UNIKT TILLFÄLLE! BEGRÄNSAD UPPLAGA! BOK SIGNERAD AV JULIA TUVESSON Allt börjar med att man låter en generös bit smör smälta i en kastrull. Snart kommer det börja puttra för att kort därefter gå över till att skumma. Under konstant omrörning börjar smöret brynas och en nötig, koladoftande lukt sprider sig i hela rummet. Nu är det dags att ställa kastrullen åt sidan. Om du vill kan du smaksätta med färska örter, soja, citrus eller nötter men egentligen är den god att äta precis som den är.Det kommer inte att dröja länge innan du börjar ersätta smöret i samtliga recept med den brynta varianten. I kakan, på pastan, som topping på grytan, i tacon, i såsen och i salladsdressingen. Allt blir godare med brynt smör.Efter Plåtmat och Käka Grönt! är nu Julia Tuvesson tillbaka med en sprillans ny kokbok om det gröna kökets bästa smaksättare och här visar hon hur man använder den på bästa sätt! Ett 40-tal recept uppdelade i kapitlen brunch hela dagen, middag, dessert, snacks, plock och tillbehör och de varvas med etnologiska texter om smörets historia och betydelsen av att våga göra misstag och hur det kan leda till fantastiska kulinariska uppfinningar.

Utgivande förlag: Norstedts