Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag – Köp som bok, ljudbok och e-bok
av Julia Tuvesson
Jämför och hitta det billigaste priset på Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag är skriven av Julia Tuvesson och gavs ut 2020-10-14.

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐
Rek. pris: 189
Bok / Ebok
![]() |
Ljudbok
![]() | |
![]() |
Information om Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag
Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag. Boken är skriven av författaren Julia Tuvesson. Norstedts är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag var 2020-10-14.
Originalspråket som Julia Tuvesson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Qca som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.
Om du vill läsa Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 136.00 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 248 x 196 x 18 mm och den väger så mycket som 637 g. Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag ISBN är 9789113110486. Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag är en fristående bok .
Läs Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag som bok
För dig som vill köpa och läsa Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 189 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.
Lyssna på Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag som ljudbok
Vill du lyssna på Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag!
Läs Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag som e-bok
Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.
Läs Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag som pocket
Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.
Fri frakt
Vill du köpa Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.
Fakta om boken
- Boktitel: Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag
- Författare: Julia Tuvesson
- Genre:
- Förlag: Norstedts
- Utgivningsdatum: 2020-10-14
- Pris: 189
- Format: Inbunden
- Språk: Svenska
- Antal sidor: 136.00
- Fysiska dimensioner: 248 x 196 x 18 mm
- SAB: Qca
- ISBN: 9789113110486
Vanliga frågor om boken
Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag är skriven av författaren Julia Tuvesson
Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-10-14.
Förlagets text om boken:
Allt börjar med att man låter en generös bit smör smälta i en kastrull. Snart kommer det börja puttra för att kort därefter gå över till att skumma. Under konstant omrörning börjar smöret brynas och en nötig, koladoftande lukt sprider sig i hela rummet. Nu är det dags att ställa kastrullen åt sidan. Om du vill kan du smaksätta med färska örter, soja, citrus eller nötter men egentligen är den god att äta precis som den är.Det kommer inte att dröja länge innan du börjar ersätta smöret i samtliga recept med den brynta varianten. I kakan, på pastan, som topping på grytan, i tacon, i såsen och i salladsdressingen. Allt blir godare med brynt smör.Efter Plåtmat och Käka Grönt! är nu Julia Tuvesson tillbaka med en sprillans ny kokbok om det gröna kökets bästa smaksättare och här visar hon hur man använder den på bästa sätt! Ett 40-tal recept uppdelade i kapitlen brunch hela dagen , snabbt vardagskäk , enkel bjudmat , något sött och plock, snacks och aperitivo varvas med etnologiska texter om smörets historia och betydelsen av att våga göra misstag och hur det kan leda till fantastiska kulinariska uppfinningar.
Utgivande förlag: Norstedts