BruksLydnad Appellklass med dvd – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Inki Sjösten

Jämför och hitta det billigaste priset på BruksLydnad Appellklass med dvd innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. BruksLydnad Appellklass med dvd är skriven av Inki Sjösten och gavs ut 2019-01-27.

BruksLydnad Appellklass med dvd som bok, ljudbok eller e-bok.
BruksLydnad Appellklass med dvd

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 153

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om BruksLydnad Appellklass med dvd

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring BruksLydnad Appellklass med dvd. Boken är skriven av författaren Inki Sjösten. SRI Publication AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för BruksLydnad Appellklass med dvd var 2019-01-27.

Originalspråket som Inki Sjösten skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Hundar: träning & lydnad vilket ger den Qdfja som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa BruksLydnad Appellklass med dvd i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 36 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 211 x 148 x 4 mm och den väger så mycket som 80 g. BruksLydnad Appellklass med dvd ISBN är 9789198518412. BruksLydnad Appellklass med dvd är en del av serien: Hundägarutbildning – bruks.


Läs BruksLydnad Appellklass med dvd som bok

För dig som vill köpa och läsa BruksLydnad Appellklass med dvd som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 153 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på BruksLydnad Appellklass med dvd som ljudbok

Vill du lyssna på BruksLydnad Appellklass med dvd som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs BruksLydnad Appellklass med dvd som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa BruksLydnad Appellklass med dvd som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs BruksLydnad Appellklass med dvd som pocket

BruksLydnad Appellklass med dvd finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa BruksLydnad Appellklass med dvd med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa BruksLydnad Appellklass med dvd med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: BruksLydnad Appellklass med dvd
 • Författare: Inki Sjösten
 • Genre: Hundar: träning & lydnad
 • Förlag: SRI Publication AB
 • Utgivningsdatum: 2019-01-27
 • Pris: 153
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 36
 • Fysiska dimensioner: 211 x 148 x 4 mm
 • SAB: Qdfja
 • ISBN: 9789198518412

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit BruksLydnad Appellklass med dvd?

BruksLydnad Appellklass med dvd är skriven av författaren Inki Sjösten

När gavs BruksLydnad Appellklass med dvd ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-01-27.

Var kan jag köpa BruksLydnad Appellklass med dvd?

Vi rekommenderar att du köper BruksLydnad Appellklass med dvd hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Författare är Inki Sjösten – välkänd profil inom Svenska Brukshundklubbens hundägarutbildning och tävlingsverksamhet. Roland Sjösten har gjort DVD:n tillsammans med Ínki. Inki är aktiv lärare i hundtjänst, aktiv bruksdomare och – synnerligen – aktiv brukstävlande. 2019 gäller elitklass sök, där det troligtvis redan är klart med SM-deltagande och högre klass spår med bc:n Gränsvallarens Amica, 3 år i februari 2019. Inki &Amica blev 7:a vid SM i sök 2018 i Ronneby – en bedrift med en 2½-åring. Inki är aktiv i Ronneby Brukshundklubb och administrerar kursverksamheten där. Inki håller även kurser av alla de slag i klubben. Ideellt så klart.

Utgivande förlag: SRI Publication AB