Brottsplats Lidingö – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jan Malmstedt

Jämför och hitta det billigaste priset på Brottsplats Lidingö innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Brottsplats Lidingö är skriven av Jan Malmstedt och gavs ut 2016-12-19.

Brottsplats Lidingö som bok, ljudbok eller e-bok.
Brottsplats Lidingö

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 329

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Brottsplats Lidingö

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Brottsplats Lidingö. Boken är skriven av författaren Jan Malmstedt. Kulturhistoriska Bokförlaget är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Brottsplats Lidingö var 2016-12-19.

Originalspråket som Jan Malmstedt skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Lokalhistoria Skönlitteratur: närliggande ämnen vilket ger den Ncabz Lidingö som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Brottsplats Lidingö i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 202 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 214 x 151 x 13 mm och den väger så mycket som 532 g. Brottsplats Lidingö ISBN är 9789187151101. Brottsplats Lidingö är en fristående bok .


Läs Brottsplats Lidingö som bok

För dig som vill köpa och läsa Brottsplats Lidingö som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 329 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Brottsplats Lidingö som ljudbok

Vill du lyssna på Brottsplats Lidingö som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Brottsplats Lidingö som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Brottsplats Lidingö som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Brottsplats Lidingö som pocket

Brottsplats Lidingö finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Brottsplats Lidingö med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Brottsplats Lidingö med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Brottsplats Lidingö
 • Författare: Jan Malmstedt
 • Genre: Lokalhistoria Skönlitteratur: närliggande ämnen
 • Förlag: Kulturhistoriska Bokförlaget
 • Utgivningsdatum: 2016-12-19
 • Pris: 329
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 202
 • Fysiska dimensioner: 214 x 151 x 13 mm
 • SAB: Ncabz Lidingö
 • ISBN: 9789187151101

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Brottsplats Lidingö?

Brottsplats Lidingö är skriven av författaren Jan Malmstedt

När gavs Brottsplats Lidingö ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-12-19.

Var kan jag köpa Brottsplats Lidingö?

Vi rekommenderar att du köper Brottsplats Lidingö hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Brottsplats Lidingö i detektivromaner och i verkligheten En giftdrottning jagas på Lidingö, en mördad generaldirektör hittas i Kottlasjön, en nattklubb och spelhåla avslöjas på Elfvikslandet, en känd advokat överfalls med knogjärn under Lidingöloppet, en knarkkung bombas med radiostyrt flygplan på sin privata golfbana. Jan Malmstedt har spårat upp detektivromaner där brotten utspelas på Lidingö och berättar om platserna där författarna lånade miljöer. Det blir Lidingöhistoria och deckarhistoria på en gång. Här berättas också Lidingöpolisens historia, minst lika rafflande som detektiv- romanernas, från kommissarien Polis-Nisse som jagade spritsmugglare på 1920-talet, konstaplarna som körde i kapp spårvagnen och hoppade ombord i full fart för att göra razzia, till fallet med Stryparen vid Södergarnsvägen. »Brottsplats Lidingö« kommer att roa många deckarläsare och Lidingöbor, men är intressant för deckarläsare var de än bor. På ett unikt sätt har Jan Malmstedt spårat upp hur deckarförfattare gör när de bygger upp miljöer. Ett av flera exempel på detta i boken är Blå spåret som utkom för jämnt 100 år sedan och blev en av de första moderna svenska deckarna, en bok som var en förebild för Per Sjöwall och Maj Wahlöö. Jan Malmstedt har lyckats ta reda på den miljö i vilken mordet i Blå spåret begås. Också många aktuella deckarförfattare har hämtat miljöer från Lidingö advokaten Leif Silbersky jagas i sin deckare Mord bäste broder av en knogjärnsförsedd skurk i Lidingöloppsspåret, Jan Guillous Tjuvarnas marknad bygger på den så kallade Lidingö-ligans bravader, Jan Mårtenson låter ett mord i Mord i blått begås på denna ö, en av bankskojarna i Carolina Neuraths Fartblinda från 2016 joggar i löparspåren hemma Lidingö, jämnt 100 år efter den första Lidingödeckaren. »Många Lidingöbor som läser denna bok kommer att känna igen sig i de miljöer där fruktansvärda illdåd har begåtts.« Ur förordet av Jerzy Sarnecki, Lidingöbo, professor i kriminologi.Jan Malmstedt har skrivit en rad böcker och letar med journalistisk näsa upp okända fakta i de mest skilda ämnen från teknikhistoria till deckarhistoria. Brottsplats Lidingö är underhållande läsning med många infallsvinklar på kända och okända deckare.

Utgivande förlag: Kulturhistoriska Bokförlaget