Bröllop vid Sommen

Bröllop vid Sommen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Camilla Dahlson

Jämför och hitta det billigaste priset på Bröllop vid Sommen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Bröllop vid Sommen är skriven av Camilla Dahlson och gavs ut .

Bröllop vid Sommen som bok, ljudbok eller e-bok.
Bröllop vid Sommen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 229

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Bröllop vid Sommen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Bröllop vid Sommen. Boken är skriven av författaren Camilla Dahlson. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Bröllop vid Sommen var .

Originalspråket som Camilla Dahlson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Bröllop vid Sommen är det: 9789180186339.


Läs Bröllop vid Sommen som bok

För dig som vill köpa och läsa Bröllop vid Sommen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 229 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Bröllop vid Sommen som ljudbok

Vill du lyssna på Bröllop vid Sommen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Bröllop vid Sommen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Bröllop vid Sommen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Bröllop vid Sommen som pocket

Bröllop vid Sommen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Bröllop vid Sommen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Bröllop vid Sommen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Bröllop vid Sommen
  • Författare: Camilla Dahlson
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 229
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180186339

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Bröllop vid Sommen?

Bröllop vid Sommen är skriven av författaren Camilla Dahlson

När gavs Bröllop vid Sommen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Bröllop vid Sommen?

Vi rekommenderar att du köper Bröllop vid Sommen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Idyllen vid Sommen skakas om när en riktig drummel flyttar in och tar för sig av omgivningarna. Ett staket sätter han upp över allmänningen och han tycks tro att både strandpromenaden och öarna i sjön tillhör honom. Majlis blir topp tunnor rasande och pratar ihop sig med Disa för det här måste de göra något åt! Men allt är inte eländigt på Svalarps gård. Drömmen om en egen gårdsbutik börjar bli verklighet och gästerna fortsätter att komma. En av dem gör ett starkt intryck på Disa. Vem är han egentligen? Dessutom spirar kärleken både här och där, rentav så pass att det börjar pratas om ett bröllop vid Sommen <i>Bröllop vid Sommen</i> är bok nummer fem i den härliga feelgood-serien som utspelar sig vid sjön Sommen. CAMILLA DAHLSON har tidigare arbetat som journalist på både dags- och fackpress och är utbildad civilekonom. Sedan 2013 har hon utkommit med ett flertal barn- och ungdomsböcker och även en lättläst bok för vuxna. Camilla bor i Bankeryd utanför Jönköping, men är uppväxt i östgötska Boxholm. Där har hon tillbringat många sommardagar på och vid sjön Sommen.

Utgivande förlag: Lind & Co