Brodera retro – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Carina Olsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Brodera retro innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Brodera retro är skriven av Carina Olsson och gavs ut 2020-05-06.

Brodera retro som bok, ljudbok eller e-bok.
Brodera retro

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 149

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Brodera retro

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Brodera retro. Boken är skriven av författaren Carina Olsson. Hemslöjdens Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Brodera retro var 2020-05-06.

Originalspråket som Carina Olsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Sport, fritid & hobby: # 5 vilket ger den Ihcd som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Brodera retro i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 46 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 245 x 172 x 6 mm och den väger så mycket som 152 g. Brodera retro ISBN är . Brodera retro är en fristående bok .


Läs Brodera retro som bok

För dig som vill köpa och läsa Brodera retro som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 149 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Brodera retro som ljudbok

Vill du lyssna på Brodera retro som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Brodera retro som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Brodera retro som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Brodera retro som pocket

Brodera retro finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Brodera retro med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Brodera retro med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Brodera retro
 • Författare: Carina Olsson
 • Genre: Sport, fritid & hobby: # 5
 • Förlag: Hemslöjdens Förlag
 • Utgivningsdatum: 2020-05-06
 • Pris: 149
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 46
 • Fysiska dimensioner: 245 x 172 x 6 mm
 • SAB: Ihcd
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Brodera retro?

Brodera retro är skriven av författaren Carina Olsson

När gavs Brodera retro ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-05-06.

Var kan jag köpa Brodera retro?

Vi rekommenderar att du köper Brodera retro hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Jag älskar formerna och färgerna på porslin och textilier från 1950-1960-talen. Det var en sann guldålder för svensk formgivning då begreppet Scandinavian Design spreds över världen. Tiden präglades av framtidsoptimism och hemmen skulle anpassas till den moderna människan. En mängd unga designers, som sedermera blev riktigt kända, satte sin prägel på mycket utav bruksvarorna. Så skriver brodösen och författaren Carina Olsson i inledningen av sitt nya häfte Carina Olsson, författare även till Brodera på ylle och Bottensömmar, började brodera när hon gjorde sitt examensarbete på Högre Hemslöjdsutbildningen på HV Skola. Sedan dess har hon haft många kurser i folkligt broderi inom hemslöjden och på Sätergläntan, Institutet för slöjd och hantverk i Insjön. Hon inspireras av den folkliga slöjden som blommar och tjusar från när och fjärran. Hon blandar gärna material som ull, bomull och silke i sina broderier, lägger gärna till tofsar, kavelfransar och låter nålen flöda fritt. Brodera retro. Med stygn, applikationer och skarvsöm får det älskade formspråket vi minns från porslin, mattor och textiler ett nytt liv. Nya favoriter tar plats på kuddar, väskor, halsband, knappar och annat. Till din hjälp finns mallar, stygnförklaringar och steg för steg beskrivningar. Påhittigt, lekfullt och vackert!

Utgivande förlag: Hemslöjdens Förlag