Brodera fritt på ylle – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Karin Derland

Jämför och hitta det billigaste priset på Brodera fritt på ylle innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Brodera fritt på ylle är skriven av Karin Derland och gavs ut 2018-09-05.

Brodera fritt på ylle som bok, ljudbok eller e-bok.
Brodera fritt på ylle

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 248

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Brodera fritt på ylle

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Brodera fritt på ylle. Boken är skriven av författaren Karin Derland. Hemslöjdens Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Brodera fritt på ylle var 2018-09-05.

Originalspråket som Karin Derland skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Handarbete & konsthantverk vilket ger den Qccad som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Brodera fritt på ylle i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 134 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 230 x 185 x 22 mm och den väger så mycket som 577 g. Brodera fritt på ylle ISBN är 9789187471124. Brodera fritt på ylle är en fristående bok .


Läs Brodera fritt på ylle som bok

För dig som vill köpa och läsa Brodera fritt på ylle som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 248 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Brodera fritt på ylle som ljudbok

Vill du lyssna på Brodera fritt på ylle som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Brodera fritt på ylle som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Brodera fritt på ylle som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Brodera fritt på ylle som pocket

Brodera fritt på ylle finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Brodera fritt på ylle med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Brodera fritt på ylle med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Brodera fritt på ylle
  • Författare: Karin Derland
  • Genre: Handarbete & konsthantverk
  • Förlag: Hemslöjdens Förlag
  • Utgivningsdatum: 2018-09-05
  • Pris: 248
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 134
  • Fysiska dimensioner: 230 x 185 x 22 mm
  • SAB: Qccad
  • ISBN: 9789187471124

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Brodera fritt på ylle?

Brodera fritt på ylle är skriven av författaren Karin Derland

När gavs Brodera fritt på ylle ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-09-05.

Var kan jag köpa Brodera fritt på ylle?

Vi rekommenderar att du köper Brodera fritt på ylle hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Brodera fritt på ylle är en helt ny sorts broderibok. Istället för att ge dig färdiga mönster och exakta beskrivningar delar brodösen Karin Derland generöst med sig av sin kunskap och visar hur du kan gå till väga för att skapa något eget. I boken får du veta hur du arbetar med inspiration, färg, form och komposition. Här finns praktiska avsnitt om olika stygn och stygn-kombinationer, om hur du använder mallar och arbetar med applikationer. Förutom olika typer av garn består materialet av pärlor, speglar, band och en massa annat. Detaljbilder på Karins egna färgsprakande broderier fungerar som både exempel och idébank och hjälper dig att leka fram egna broderier. Svårighetsgraden väljer du själv. Önskar du handfasta steg för steg-projekt innan du vågar dig ut på egen hand avslutas boken med några sådana. Det här är yllebroderi när det är som bäst fritt, vackert och generöst.

Utgivande förlag: Hemslöjdens Förlag