Brev till en vän – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Nâgârjuna

Jämför och hitta det billigaste priset på Brev till en vän innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Brev till en vän är skriven av Nâgârjuna och gavs ut 2011-08-26.

Brev till en vän som bok, ljudbok eller e-bok.
Brev till en vän

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 189

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Brev till en vän

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Brev till en vän. Boken är skriven av författaren Nâgârjuna. H:ström Text & är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Brev till en vän var 2011-08-26.

Originalspråket som Nâgârjuna skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Buddhistiska heliga texter vilket ger den 294.3444,Cmec.04 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Brev till en vän i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 275 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 195 x 135 x 20 mm och den väger så mycket som 300 g. Brev till en vän ISBN är 9789173271479. Brev till en vän är en fristående bok .


Läs Brev till en vän som bok

För dig som vill köpa och läsa Brev till en vän som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 189 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Brev till en vän som ljudbok

Vill du lyssna på Brev till en vän som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Brev till en vän som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Brev till en vän som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Brev till en vän som pocket

Brev till en vän finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Brev till en vän med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Brev till en vän med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Brev till en vän
 • Författare: Nâgârjuna
 • Genre: Buddhistiska heliga texter
 • Förlag: H:ström Text &
 • Utgivningsdatum: 2011-08-26
 • Pris: 189
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 275
 • Fysiska dimensioner: 195 x 135 x 20 mm
 • SAB: 294.3444,Cmec.04
 • ISBN: 9789173271479

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Brev till en vän?

Brev till en vän är skriven av författaren Nâgârjuna

När gavs Brev till en vän ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-08-26.

Var kan jag köpa Brev till en vän?

Vi rekommenderar att du köper Brev till en vän hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

“Känn avsmak, du kloke man, inför kretsloppet där sa mycket lidande uppkommer – död, sjukdom, ålderdom och så vidare, och där det man eftersträvar går förlorat. Lyssna och inse hur eländigt det står till!” – NâgârjunaFör första gången presenteras här ett verk av den buddhistiske läromästaren Nâgârjuna på svenska, Brev till en vän (Suhållekha). Förutom Buddha själv är Nâgârjuna, som levde under andra århundradet efter Kristus, det mest framstående namnet inom den buddhistiska traditionen. Hans uttolkningar av Buddhas lära ligger till grund för den i dag i världen mest utbredda buddhistiska riktningen mahâyâna. Brev till en vän är förmodligen Nâgârjuna mest lättillgängliga verk. Brevet är adresserat till en indisk kung och formar sig i huvudsak till en handbok i hur en lekman bör utöva Buddhas lära, men här finns även en beskrivning av saàsâra, det eviga kretsloppet av födelse och död, och de olika omständigheter som varelserna däri – gudar, människor, asurer, djur, gengångare och pinovärldsinnevanare – har att leva under. Språkvetaren och indologen Rolf Jonsson har gjort översättningen från tibetanska (originalet på sanskrit är sedan länge förlorat), samt fogat kommentarer till texten och ger i sitt förord en bakgrund till Nâgârjunas tankevärld

Utgivande förlag: H:ström Text &