Bränd himmel – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Gilly MacMillan

Jämför och hitta det billigaste priset på Bränd himmel innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Bränd himmel är skriven av Gilly MacMillan och gavs ut 2015-08-05.

Bränd himmel som bok, ljudbok eller e-bok.
Bränd himmel

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 191

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Bränd himmel

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Bränd himmel. Boken är skriven av författaren Gilly MacMillan. Modernista är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Bränd himmel var 2015-08-05.

Originalspråket som Gilly MacMillan skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Bränd himmel i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 457 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 150 x 40 mm och den väger så mycket som 760 g. Bränd himmel ISBN är . Bränd himmel är en del av serien: Jim Clemo (del 1).


Läs Bränd himmel som bok

För dig som vill köpa och läsa Bränd himmel som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 191 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Bränd himmel som ljudbok

Vill du lyssna på Bränd himmel som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Bränd himmel som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Bränd himmel som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Bränd himmel som pocket

Bränd himmel finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Bränd himmel med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Bränd himmel med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Bränd himmel
 • Författare: Gilly MacMillan
 • Genre: Deckare
 • Förlag: Modernista
 • Utgivningsdatum: 2015-08-05
 • Pris: 191
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 457
 • Fysiska dimensioner: 215 x 150 x 40 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Bränd himmel?

Bränd himmel är skriven av författaren Gilly MacMillan

När gavs Bränd himmel ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-08-05.

Var kan jag köpa Bränd himmel?

Vi rekommenderar att du köper Bränd himmel hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Vald till årets bästa deckare 2015 av Lotta Olsson i DN: »En gastkramande, uppslukande berättelse.« »Brittiska Gilly MacMillans debut »MacMillan är skicklig på att dölja vad som egentligen hände med Ben så känslan av fara bevaras hela tiden. När upplösningen till sist kommer hickar man till av överraskning.« ELISABETH CARLSSON, DAST MAGAZINE Under en söndagsutflykt i Leigh Woods strax utanför Bristol låter Rachel Jenner sin åttaårige son springa i förväg. Ben är utom synhåll bara en kort stund. Sen är han borta och Rachel befinner sig mitt i varje förälders värsta mardröm. I media slår försvinnandet ner som en bomb. Några ödesdigra handlingar får både pressen och allmänheten att vända sig mot Rachel. Och samtidigt visar det sig att Rachels syster bär på fruktansvärda hemligheter. Kriminalkommissarie James Clemo och hans kollega Emma Zhang arbetar intensivt med det prestigefyllda fallet. Men när ledtrådar slutar i återvändsgränder och lögner kommer fram i ljuset blir läget allt mer desperat för alla inblandade. Rachel är pressad till bristningsgränsen av sorgen och den förkrossande oron över sin son, av trycket från polisutredningen och den hårt dömande allmänheten. Vem kan hon egentligen lita på? Och vem kan lita på henne? Bränd himmel är en knivskarp psykologisk thriller om hur ett ögonblicks ouppmärksamhet kan få de mest fasansfulla konsekvenser. »En absolut fyrverkeripjäs till thriller. Oumbärlig läsning.« SUNDAY MIRROR »En av de klarast lysande debutböcker jag har läst i år en emotionellt laddad berättelse som känns i hela kroppen« DAILY MAIL »Vilken fantastisk, gripande och suveränt välskriven debut – »En intensiv och känslostark roman som garanterat kommer att följa i »Om du älskade GILLY MACMILLAN är en brittisk kriminalförfattare som har fått ett stort internationellt genombrott med sin debutroman Bränd himmel [Burnt Paper Sky], som redan har sålts till ett tjugotal länder. Gilly Macmillan bor i Bristol i England. Gone Girl och Innan jag somnar, så bara måste du läsa den här.« CLOSERGone Girl:s fotspår och skjuta i toppen på bestsellerlistorna.« | THE MEDIA EYEBränd himmel höll mig vaken långt in på nätterna (och skrämde livet ur mig).« LIANE MORIARTY»Månadens debut« på Amazon!Bränd himmel är en deckare som gör mig lycklig. Utan större åthävor lyckas den vara något eget i en genre full av bleka kopior.« GUNILLA WEDDING, SKÅNSKA DAGBLADET

Utgivande förlag: Modernista