Bråk : övningsbok – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Brad Thompson

Jämför och hitta det billigaste priset på Bråk : övningsbok innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Bråk : övningsbok är skriven av Brad Thompson och gavs ut 2020-07-07.

Bråk : övningsbok som bok, ljudbok eller e-bok.
Bråk : övningsbok

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Bråk : övningsbok

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Bråk : övningsbok. Boken är skriven av författaren Brad Thompson. Tukan förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Bråk : övningsbok var 2020-07-07.

Originalspråket som Brad Thompson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Bråk : övningsbok i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 63 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 300 x 210 x 5 mm och den väger så mycket som . Bråk : övningsbok ISBN är . Bråk : övningsbok är en del av serien: Matteraketen.


Läs Bråk : övningsbok som bok

För dig som vill köpa och läsa Bråk : övningsbok som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Bråk : övningsbok som ljudbok

Vill du lyssna på Bråk : övningsbok som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Bråk : övningsbok som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Bråk : övningsbok som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Bråk : övningsbok som pocket

Bråk : övningsbok finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Bråk : övningsbok med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Bråk : övningsbok med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Bråk : övningsbok
 • Författare: Brad Thompson
 • Genre:
 • Förlag: Tukan förlag
 • Utgivningsdatum: 2020-07-07
 • Pris: 55
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 63
 • Fysiska dimensioner: 300 x 210 x 5 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Bråk : övningsbok?

Bråk : övningsbok är skriven av författaren Brad Thompson

När gavs Bråk : övningsbok ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-07-07.

Var kan jag köpa Bråk : övningsbok?

Vi rekommenderar att du köper Bråk : övningsbok hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Öva på bråktal Stärk självförtroendet Utveckla ett intresse för lärande Matteraketen är en serie böcker som har utvecklats för att barn ska få uppleva känslan av att lyckas och de innehåller många roliga övningar för att finslipa det som lärs ut i skolan. De peppande övningarna hjälper till att stärka självförtroendet och skapar goda inlärningsvanor för livet. Facit och tips till föräldrar medföljer, så att du kan hjälpa ditt barn att öva hemma.

Utgivande förlag: Tukan förlag