Bra citat om kärlek – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Kerstin Johanson

Jämför och hitta det billigaste priset på Bra citat om kärlek innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Bra citat om kärlek är skriven av Kerstin Johanson och gavs ut 2015-08-12.

Bra citat om kärlek som bok, ljudbok eller e-bok.
Bra citat om kärlek

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 89

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Bra citat om kärlek

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Bra citat om kärlek. Boken är skriven av författaren Kerstin Johanson. Ordalaget Bokförlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Bra citat om kärlek var 2015-08-12.

Originalspråket som Kerstin Johanson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Citatsamlingar vilket ger den Bbh som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Bra citat om kärlek i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 140 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 173 x 123 x 8 mm och den väger så mycket som 225 g. Bra citat om kärlek ISBN är 9789174691337. Bra citat om kärlek är en fristående bok .


Läs Bra citat om kärlek som bok

För dig som vill köpa och läsa Bra citat om kärlek som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 89 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Bra citat om kärlek som ljudbok

Vill du lyssna på Bra citat om kärlek som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Bra citat om kärlek som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Bra citat om kärlek som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Bra citat om kärlek som pocket

Bra citat om kärlek finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Bra citat om kärlek med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Bra citat om kärlek med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Bra citat om kärlek
 • Författare: Kerstin Johanson
 • Genre: Citatsamlingar
 • Förlag: Ordalaget Bokförlag
 • Utgivningsdatum: 2015-08-12
 • Pris: 89
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 140
 • Fysiska dimensioner: 173 x 123 x 8 mm
 • SAB: Bbh
 • ISBN: 9789174691337

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Bra citat om kärlek?

Bra citat om kärlek är skriven av författaren Kerstin Johanson

När gavs Bra citat om kärlek ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-08-12.

Var kan jag köpa Bra citat om kärlek?

Vi rekommenderar att du köper Bra citat om kärlek hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

“Styrka och duglighet väcker beundran men inte kärlek. Det brustna hos människan är det som inger kärlek”Lena Andersson”En kyss är ett vackert knep som naturen skapat för att hejda talet när ord blir överflödiga”Ingrid Bergman”Jag har mött libbstickor som tittat mig i ögonen”Ernst Kirchsteiger”Romantikens hela väsen ligger i ovissheten”Oscar WildeTänkvärda citat om kärlek!Störst av allt är kärleken. Här samlas kärleks citat, ordspråk och visdomsord från hela värl den – såväl gamla som helt nya. Citaten är omsorgsfullt utvalda, flera har aldrig tidigare publicerats. Bland författarna till kärlekscitaten finns bl.a. Lena Andersson, Tomas Tranströmer, Hjalmar Söderberg, Gustav Frö ding, Nalle Puh, Jonas Gardell, Edith Södergran, Dan Andersson, John Lennon, Ted Gärdestad och Bibeln.Citaten kan komma väl till pass när man ska hålla tal på bröllop eller kalas, som en del i en text eller när man vill sprida kärlek bland sina nära och kära.En perfekt present att ge bort till någon som man tycker om – eller att inspireras av själv. KERSTIN JOHANSON är lärare och har skrivit flera ordböcker, bland andra Ordbok för tänkare, Engelska uttryck och Svenska uttryck.

Utgivande förlag: Ordalaget Bokförlag