Bot och botare : i Jämtland och Härjedalen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lars Hammarin

Jämför och hitta det billigaste priset på Bot och botare : i Jämtland och Härjedalen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Bot och botare : i Jämtland och Härjedalen är skriven av Lars Hammarin och gavs ut 2013-08-25.

Bot och botare : i Jämtland och Härjedalen som bok, ljudbok eller e-bok.
Bot och botare : i Jämtland och Härjedalen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 149

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Bot och botare : i Jämtland och Härjedalen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Bot och botare : i Jämtland och Härjedalen. Boken är skriven av författaren Lars Hammarin. Förlag 404 är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Bot och botare : i Jämtland och Härjedalen var 2013-08-25.

Originalspråket som Lars Hammarin skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Mzb-ccc,Mzb-ccd,Mc,615.88094883 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du vill läsa Bot och botare : i Jämtland och Härjedalen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 339 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 243 x 173 x 35 mm och den väger så mycket som 823 g. Bot och botare : i Jämtland och Härjedalen ISBN är 9789197896580. Bot och botare : i Jämtland och Härjedalen är en fristående bok .


Läs Bot och botare : i Jämtland och Härjedalen som bok

För dig som vill köpa och läsa Bot och botare : i Jämtland och Härjedalen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 149 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Bot och botare : i Jämtland och Härjedalen som ljudbok

Vill du lyssna på Bot och botare : i Jämtland och Härjedalen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Bot och botare : i Jämtland och Härjedalen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Bot och botare : i Jämtland och Härjedalen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Bot och botare : i Jämtland och Härjedalen som pocket

Bot och botare : i Jämtland och Härjedalen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Bot och botare : i Jämtland och Härjedalen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Bot och botare : i Jämtland och Härjedalen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Bot och botare : i Jämtland och Härjedalen
 • Författare: Lars Hammarin
 • Genre:
 • Förlag: Förlag 404
 • Utgivningsdatum: 2013-08-25
 • Pris: 149
 • Format: Kartonnage
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 339
 • Fysiska dimensioner: 243 x 173 x 35 mm
 • SAB: Mzb-ccc,Mzb-ccd,Mc,615.88094883
 • ISBN: 9789197896580

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Bot och botare : i Jämtland och Härjedalen?

Bot och botare : i Jämtland och Härjedalen är skriven av författaren Lars Hammarin

När gavs Bot och botare : i Jämtland och Härjedalen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-08-25.

Var kan jag köpa Bot och botare : i Jämtland och Härjedalen?

Vi rekommenderar att du köper Bot och botare : i Jämtland och Härjedalen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

För 100 år sedan var folktron och läkekonsten självklara sanningar. Sjukdomar orsakades av underjordiska väsen och som bot ordinerades jorddragning, smorningar, åderlåtning och annan magi. Man litade till kloka gubbar och gummor med hemliga huskurer, läkeörter och magiska ramsor.Det här är en bok om örterna, vad de användes till, hur jorddragning utfördes och vilka ramsor som kunde användas för olika krämpor.

Utgivande förlag: Förlag 404