Bostadsrättsföreningar : juridik, skatt och ekonomi – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Björn Lundén

Jämför och hitta det billigaste priset på Bostadsrättsföreningar : juridik, skatt och ekonomi innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Bostadsrättsföreningar : juridik, skatt och ekonomi är skriven av Björn Lundén och gavs ut 2018-05-31.

Bostadsrättsföreningar : juridik, skatt och ekonomi som bok, ljudbok eller e-bok.
Bostadsrättsföreningar : juridik, skatt och ekonomi

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 429

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Bostadsrättsföreningar : juridik, skatt och ekonomi

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Bostadsrättsföreningar : juridik, skatt och ekonomi. Boken är skriven av författaren Björn Lundén. Björn Lundén Information är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Bostadsrättsföreningar : juridik, skatt och ekonomi var 2018-05-31.

Originalspråket som Björn Lundén skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Privatbostäder – köp/försäljning vilket ger den Qbcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Bostadsrättsföreningar : juridik, skatt och ekonomi i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 365 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 230 x 155 x 20 mm och den väger så mycket som 615 g. Bostadsrättsföreningar : juridik, skatt och ekonomi ISBN är 9789176951118. Bostadsrättsföreningar : juridik, skatt och ekonomi är en fristående bok .


Läs Bostadsrättsföreningar : juridik, skatt och ekonomi som bok

För dig som vill köpa och läsa Bostadsrättsföreningar : juridik, skatt och ekonomi som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 429 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Bostadsrättsföreningar : juridik, skatt och ekonomi som ljudbok

Vill du lyssna på Bostadsrättsföreningar : juridik, skatt och ekonomi som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Bostadsrättsföreningar : juridik, skatt och ekonomi som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Bostadsrättsföreningar : juridik, skatt och ekonomi som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Bostadsrättsföreningar : juridik, skatt och ekonomi som pocket

Bostadsrättsföreningar : juridik, skatt och ekonomi finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Bostadsrättsföreningar : juridik, skatt och ekonomi med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Bostadsrättsföreningar : juridik, skatt och ekonomi med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Bostadsrättsföreningar : juridik, skatt och ekonomi
 • Författare: Björn Lundén
 • Genre: Privatbostäder – köp/försäljning
 • Förlag: Björn Lundén Information
 • Utgivningsdatum: 2018-05-31
 • Pris: 429
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 365
 • Fysiska dimensioner: 230 x 155 x 20 mm
 • SAB: Qbcf
 • ISBN: 9789176951118

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Bostadsrättsföreningar : juridik, skatt och ekonomi?

Bostadsrättsföreningar : juridik, skatt och ekonomi är skriven av författaren Björn Lundén

När gavs Bostadsrättsföreningar : juridik, skatt och ekonomi ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-05-31.

Var kan jag köpa Bostadsrättsföreningar : juridik, skatt och ekonomi?

Vi rekommenderar att du köper Bostadsrättsföreningar : juridik, skatt och ekonomi hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGAR är Sveriges mest sålda bostadsrättsbok. Boken förklarar utförligt och med många praktiska exempel hur en bostadsrättsförening drivs, medlemmarnas rättigheter och skyldigheter, vilket ansvar styrelsen har mm.Boken är skriven både för dig som är aktiv i en bostadsrättsförening, t ex styrelseledamot, och för dig som arbetar med förvaltning av bostadsrättsföreningar.

Utgivande förlag: Björn Lundén Information