Börja teckna med färgpennor : tips, tekniker och inspiration

Börja teckna med färgpennor : tips, tekniker och inspiration – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Eileen Sorg

Jämför och hitta det billigaste priset på Börja teckna med färgpennor : tips, tekniker och inspiration innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Börja teckna med färgpennor : tips, tekniker och inspiration är skriven av Eileen Sorg och gavs ut .

Börja teckna med färgpennor : tips, tekniker och inspiration som bok, ljudbok eller e-bok.
Börja teckna med färgpennor : tips, tekniker och inspiration

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 192

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Börja teckna med färgpennor : tips, tekniker och inspiration

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Börja teckna med färgpennor : tips, tekniker och inspiration. Boken är skriven av författaren Eileen Sorg. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Börja teckna med färgpennor : tips, tekniker och inspiration var .

Originalspråket som Eileen Sorg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Sport, fritid & hobby” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Börja teckna med färgpennor : tips, tekniker och inspiration är det: 9789180185783.


Läs Börja teckna med färgpennor : tips, tekniker och inspiration som bok

För dig som vill köpa och läsa Börja teckna med färgpennor : tips, tekniker och inspiration som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 192 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Börja teckna med färgpennor : tips, tekniker och inspiration som ljudbok

Vill du lyssna på Börja teckna med färgpennor : tips, tekniker och inspiration som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Börja teckna med färgpennor : tips, tekniker och inspiration som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Börja teckna med färgpennor : tips, tekniker och inspiration som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Börja teckna med färgpennor : tips, tekniker och inspiration som pocket

Börja teckna med färgpennor : tips, tekniker och inspiration finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Börja teckna med färgpennor : tips, tekniker och inspiration med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Börja teckna med färgpennor : tips, tekniker och inspiration med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Börja teckna med färgpennor : tips, tekniker och inspiration
  • Författare: Eileen Sorg
  • Genre: Sport, fritid & hobby
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 192
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180185783

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Börja teckna med färgpennor : tips, tekniker och inspiration?

Börja teckna med färgpennor : tips, tekniker och inspiration är skriven av författaren Eileen Sorg

När gavs Börja teckna med färgpennor : tips, tekniker och inspiration ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Börja teckna med färgpennor : tips, tekniker och inspiration?

Vi rekommenderar att du köper Börja teckna med färgpennor : tips, tekniker och inspiration hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Den här inspirerande boken lär dig allt du behöver veta för att komma igång och teckna med färgpennor. Här kan du läsa om allt från verktyg, material, komposition och färgskalor till viktiga tekniker som blandning, skuggning och överlagring. Vackra illustrationer, tydliga instruktioner och steg för steg-övningar vägleder dig i ditt tecknande. Teckna vackra, realistiska landskap, porträtt, djur och mycket mer. Upptäck de grundläggande teknikerna och skapa olika effekter med färgade pennor. Skapa en teckning från början till slut, från de första dragen med pennan till den avslutande finishen. <i>Börja teckna med färgpennor</i> är en perfekt introduktion och guide för dig som vill lära dig att teckna med färgpennor. I samma serie finns också: <i>Börja måla akvarell, </i><i>Börja måla i akryl </i>och<i>Börja teckna</i>

Utgivande förlag: Lind & Co