Bondgården (en söt bok att hänga på barnvagnen) – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Greta Nordin

Jämför och hitta det billigaste priset på Bondgården (en söt bok att hänga på barnvagnen) innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Bondgården (en söt bok att hänga på barnvagnen) är skriven av Greta Nordin och gavs ut 2021-03-03.

Bondgården (en söt bok att hänga på barnvagnen) som bok, ljudbok eller e-bok.
Bondgården (en söt bok att hänga på barnvagnen)

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 59

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Bondgården (en söt bok att hänga på barnvagnen)

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Bondgården (en söt bok att hänga på barnvagnen). Boken är skriven av författaren Greta Nordin. Tukan förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Bondgården (en söt bok att hänga på barnvagnen) var 2021-03-03.

Originalspråket som Greta Nordin skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du är ute efter ISBN-numret för Bondgården (en söt bok att hänga på barnvagnen) är det: 9789179854812.


Läs Bondgården (en söt bok att hänga på barnvagnen) som bok

För dig som vill köpa och läsa Bondgården (en söt bok att hänga på barnvagnen) som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 59 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Bondgården (en söt bok att hänga på barnvagnen) som ljudbok

Vill du lyssna på Bondgården (en söt bok att hänga på barnvagnen) som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Bondgården (en söt bok att hänga på barnvagnen) som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Bondgården (en söt bok att hänga på barnvagnen) som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Bondgården (en söt bok att hänga på barnvagnen) som pocket

Bondgården (en söt bok att hänga på barnvagnen) finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Bondgården (en söt bok att hänga på barnvagnen) med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Bondgården (en söt bok att hänga på barnvagnen) med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Bondgården (en söt bok att hänga på barnvagnen)
  • Författare: Greta Nordin
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Tukan förlag
  • Utgivningsdatum: 2021-03-03
  • Pris: 59
  • Format: Kartonnage
  • ISBN: 9789179854812

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Bondgården (en söt bok att hänga på barnvagnen)?

Bondgården (en söt bok att hänga på barnvagnen) är skriven av författaren Greta Nordin

När gavs Bondgården (en söt bok att hänga på barnvagnen) ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-03-03.

Var kan jag köpa Bondgården (en söt bok att hänga på barnvagnen)?

Vi rekommenderar att du köper Bondgården (en söt bok att hänga på barnvagnen) hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Färgstarka, tydliga bilder och gosiga textilapplikationer på sidorna. Häng boken på barnvagnen så är den alltid med!

Utgivande förlag: Tukan förlag