Bön för Tjernobyl : krönika över framtiden – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Svetlana Aleksijevitj

Jämför och hitta det billigaste priset på Bön för Tjernobyl : krönika över framtiden innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Bön för Tjernobyl : krönika över framtiden är skriven av Svetlana Aleksijevitj och gavs ut 2013-08-21.

Bön för Tjernobyl : krönika över framtiden som bok, ljudbok eller e-bok.
Bön för Tjernobyl : krönika över framtiden

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 129

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Bön för Tjernobyl : krönika över framtiden

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Bön för Tjernobyl : krönika över framtiden. Boken är skriven av författaren Svetlana Aleksijevitj. Ersatz är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Bön för Tjernobyl : krönika över framtiden var 2013-08-21.

Originalspråket som Svetlana Aleksijevitj skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Bön för Tjernobyl : krönika över framtiden i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 404 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 218 x 144 x 30 mm och den väger så mycket som 584 g. Bön för Tjernobyl : krönika över framtiden ISBN är 9789187219573. Bön för Tjernobyl : krönika över framtiden är en del av serien: Utopins röster.


Läs Bön för Tjernobyl : krönika över framtiden som bok

För dig som vill köpa och läsa Bön för Tjernobyl : krönika över framtiden som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 129 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Bön för Tjernobyl : krönika över framtiden som ljudbok

Vill du lyssna på Bön för Tjernobyl : krönika över framtiden som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Bön för Tjernobyl : krönika över framtiden som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Bön för Tjernobyl : krönika över framtiden som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Bön för Tjernobyl : krönika över framtiden som pocket

Bön för Tjernobyl : krönika över framtiden finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Bön för Tjernobyl : krönika över framtiden med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Bön för Tjernobyl : krönika över framtiden med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Bön för Tjernobyl : krönika över framtiden
 • Författare: Svetlana Aleksijevitj
 • Genre:
 • Förlag: Ersatz
 • Utgivningsdatum: 2013-08-21
 • Pris: 129
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 404
 • Fysiska dimensioner: 218 x 144 x 30 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789187219573

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Bön för Tjernobyl : krönika över framtiden?

Bön för Tjernobyl : krönika över framtiden är skriven av författaren Svetlana Aleksijevitj

När gavs Bön för Tjernobyl : krönika över framtiden ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-08-21.

Var kan jag köpa Bön för Tjernobyl : krönika över framtiden?

Vi rekommenderar att du köper Bön för Tjernobyl : krönika över framtiden hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Nobelpriset i litteratur 2015 »Hur många gånger apokalypsen än har upprepats i konsten och hur många olika teknologiska varianter av världsundergången som än har prövats är det först nu som vi har blivit varse att livet är betydligt mer fantastiskt.« Svetlana AleksijevitjTjernobyl. Ordet är synonymt med den stora kärnkraftsolyckan år 1986. Men vad vet vi om människorna som upplevde katastrofen? Om dem som lever med följderna? Eller om djuren? I tre år reste författaren Svetlana Aleksijevitj runt i »Tjernobylvärlden« och intervjuade hundratals människor. Resultatet blev en rad psykologiska porträtt och litte rärt bearbetade monologer, som tillsammans bildar »en krönika över framtiden«.Den här versionen av »Bön för Tjernobyl« är den kompletta versionen från 2005 (med ett nyskrivet förord från 2011) och innehåller drygt en tredjedel mer text än den tidigare svenska utgåvan.

Utgivande förlag: Ersatz