Bolån : kunskap för Swedsecs licensiering – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anette Ridder

Jämför och hitta det billigaste priset på Bolån : kunskap för Swedsecs licensiering innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Bolån : kunskap för Swedsecs licensiering är skriven av Anette Ridder och gavs ut 2018-02-23.

Bolån : kunskap för Swedsecs licensiering som bok, ljudbok eller e-bok.
Bolån : kunskap för Swedsecs licensiering

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 399

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Bolån : kunskap för Swedsecs licensiering

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Bolån : kunskap för Swedsecs licensiering. Boken är skriven av författaren Anette Ridder. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Bolån : kunskap för Swedsecs licensiering var 2018-02-23.

Originalspråket som Anette Ridder skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Krediter & kreditinstitutioner vilket ger den Qaebk som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Bolån : kunskap för Swedsecs licensiering i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 247 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 225 x 155 x 10 mm och den väger så mycket som 360 g. Bolån : kunskap för Swedsecs licensiering ISBN är 9789144124599. Bolån : kunskap för Swedsecs licensiering är en fristående bok .


Läs Bolån : kunskap för Swedsecs licensiering som bok

För dig som vill köpa och läsa Bolån : kunskap för Swedsecs licensiering som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 399 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Bolån : kunskap för Swedsecs licensiering som ljudbok

Vill du lyssna på Bolån : kunskap för Swedsecs licensiering som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Bolån : kunskap för Swedsecs licensiering som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Bolån : kunskap för Swedsecs licensiering som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Bolån : kunskap för Swedsecs licensiering som pocket

Bolån : kunskap för Swedsecs licensiering finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Bolån : kunskap för Swedsecs licensiering med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Bolån : kunskap för Swedsecs licensiering med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Bolån : kunskap för Swedsecs licensiering
 • Författare: Anette Ridder
 • Genre: Krediter & kreditinstitutioner
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2018-02-23
 • Pris: 399
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 247
 • Fysiska dimensioner: 225 x 155 x 10 mm
 • SAB: Qaebk
 • ISBN: 9789144124599

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Bolån : kunskap för Swedsecs licensiering?

Bolån : kunskap för Swedsecs licensiering är skriven av författaren Anette Ridder

När gavs Bolån : kunskap för Swedsecs licensiering ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-02-23.

Var kan jag köpa Bolån : kunskap för Swedsecs licensiering?

Vi rekommenderar att du köper Bolån : kunskap för Swedsecs licensiering hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Bolånekostnader är ofta en stor del av människors ekonomi. Därför är bolånerådgivning viktigt såväl för den enskilda bostadsköparen som för samhället i stort. År 2016 kom en ny lag om verksamhet med bostadskrediter, och numera ska bolånerådgivare licensieras hos SwedSec för att säkerställa en branschgemensam kompetens och öka konsumentskyddet.Bolån ger kunskaper motsvarande SwedSecs kunskapskrav för bolånelicens och syftar till att bolånerådgivare ska förstå hur privatpersoners ekonomi, i olika livssituationer, påverkas av ett bostadsköp. Boken ger en överskådlig och pedagogisk beskrivning av vad ett bolån innebär och innehåller allt som en rådgivare behöver för att kunna ge sina kunder en god bolånerådgivning.Denna andra upplaga är uppdaterad med de senaste reglerna för amortering samt aktuella lagändringar.Tillgång till en digital version av boken ingår. Den nås med hjälp av en kod på omslagets insida.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB