Bokstavsriket Alfabetsböcker

Bokstavsriket Alfabetsböcker – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lena Hultgren

Jämför och hitta det billigaste priset på Bokstavsriket Alfabetsböcker innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Bokstavsriket Alfabetsböcker är skriven av Lena Hultgren och gavs ut 2008-10-24.

Bokstavsriket Alfabetsböcker som bok, ljudbok eller e-bok.
Bokstavsriket Alfabetsböcker

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 551

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Bokstavsriket Alfabetsböcker

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Bokstavsriket Alfabetsböcker. Boken är skriven av författaren Lena Hultgren. Natur &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Bokstavsriket Alfabetsböcker var 2008-10-24.

Originalspråket som Lena Hultgren skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Språk & ordböcker vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Bokstavsriket Alfabetsböcker i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 232 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 152 x 113 x 23 mm och den väger så mycket som 220 g. Bokstavsriket Alfabetsböcker ISBN är 9789127413139. Bokstavsriket Alfabetsböcker är en del av serien: Bokstavsriket.


Läs Bokstavsriket Alfabetsböcker som bok

För dig som vill köpa och läsa Bokstavsriket Alfabetsböcker som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 551 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Bokstavsriket Alfabetsböcker som ljudbok

Vill du lyssna på Bokstavsriket Alfabetsböcker som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Bokstavsriket Alfabetsböcker som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Bokstavsriket Alfabetsböcker som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Bokstavsriket Alfabetsböcker som pocket

Bokstavsriket Alfabetsböcker finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Bokstavsriket Alfabetsböcker med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Bokstavsriket Alfabetsböcker med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Bokstavsriket Alfabetsböcker
 • Författare: Lena Hultgren
 • Genre: Språk & ordböcker
 • Förlag: Natur &amp
 • Utgivningsdatum: 2008-10-24
 • Pris: 551
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 232
 • Fysiska dimensioner: 152 x 113 x 23 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789127413139

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Bokstavsriket Alfabetsböcker?

Bokstavsriket Alfabetsböcker är skriven av författaren Lena Hultgren

När gavs Bokstavsriket Alfabetsböcker ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2008-10-24.

Var kan jag köpa Bokstavsriket Alfabetsböcker?

Vi rekommenderar att du köper Bokstavsriket Alfabetsböcker hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

BokstavsriketVäggalfabetBokstavsplanscherna visar varje bokstav handtextad och med en tillhörande bild. På baksidorna finns bokstäverna skrivna med skrivstil. Konsonanterna är blå och vokalerna är röda. ArbetsbokenArbetsbok om 64 sidor för den första bokstavsträningen, med varierande läs- och skrivuppgifter till varje bokstav. Boken innehåller “finskrivning” av bokstäverna, analys- och syntesträning av bokstavsljuden, ordbildsträning och fyra stora samtalsbilder att leta bokstavsljud i. Boken är fristående från läseböcker och har en tydlig progression.Alfabetshäfte med klistermärkesarkSkrivhäfte för färdighetsträningen av bokstavsskrivandet, en sida för varje bokstav. En förlaga med pilar visar hur bokstäverna ska skrivas. Ett klistermärkesark med alla bokstavsbilder ingår i varje bok. Böckerna säljs i 8-pack. Klistermärkesarket säljs även separat i 8-pack.AlfabetskortBilderna från väggalfabetet, samlade på ett kort för eleven att ha framför sig. På baksidan finns alfabetet med skrivstil. Korten säljs i 8-pack. Alfabetsböcker29 roliga, små böcker att läsa en för varje bokstav. Varje bok har 8 sidor.          

Utgivande förlag: Natur &amp