Bokföringslagen : En kommentar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Peter Nilsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Bokföringslagen : En kommentar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Bokföringslagen : En kommentar är skriven av Peter Nilsson och gavs ut 2015-08-27.

Bokföringslagen : En kommentar som bok, ljudbok eller e-bok.
Bokföringslagen : En kommentar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 456

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Bokföringslagen : En kommentar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Bokföringslagen : En kommentar. Boken är skriven av författaren Peter Nilsson. Norstedts Juridik AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Bokföringslagen : En kommentar var 2015-08-27.

Originalspråket som Peter Nilsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Företagsredovisning & bokföring Redovisningsrätt vilket ger den Qbcb-c:oe som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Bokföringslagen : En kommentar i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 320 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 150 x 20 mm och den väger så mycket som 438 g. Bokföringslagen : En kommentar ISBN är 9789139019473. Bokföringslagen : En kommentar är en fristående bok .


Läs Bokföringslagen : En kommentar som bok

För dig som vill köpa och läsa Bokföringslagen : En kommentar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 456 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Bokföringslagen : En kommentar som ljudbok

Vill du lyssna på Bokföringslagen : En kommentar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Bokföringslagen : En kommentar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Bokföringslagen : En kommentar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Bokföringslagen : En kommentar som pocket

Bokföringslagen : En kommentar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Bokföringslagen : En kommentar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Bokföringslagen : En kommentar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Bokföringslagen : En kommentar
 • Författare: Peter Nilsson
 • Genre: Företagsredovisning & bokföring Redovisningsrätt
 • Förlag: Norstedts Juridik AB
 • Utgivningsdatum: 2015-08-27
 • Pris: 456
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 320
 • Fysiska dimensioner: 215 x 150 x 20 mm
 • SAB: Qbcb-c:oe
 • ISBN: 9789139019473

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Bokföringslagen : En kommentar?

Bokföringslagen : En kommentar är skriven av författaren Peter Nilsson

När gavs Bokföringslagen : En kommentar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-08-27.

Var kan jag köpa Bokföringslagen : En kommentar?

Vi rekommenderar att du köper Bokföringslagen : En kommentar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Eftersom bokföringslagen är en ramlag måste även förarbetena till lagen liksom allmänna råd och andra uttalanden av Bokföringsnämnden beaktas för att kunna lösa olika problem. Bokföringslagen. En kommentar tar ett helhetsgrepp om bokföringslagen och normgivningen av Bokföringsnämnden. Lagen kommenteras paragraf för paragraf och förarbeten och nämndens normgivning är sorterad så att läsaren på ett enkelt sätt får en bild av olika frågeställningar. I de delar det finns oklarheter behandlas detta särskilt.För att öka förståelsen innehåller Bokföringslagen. En kommentarett stort antal praktiska exempel. Avsikten är att läsaren ska få svar på när, var, hur och på vilket underlag bokföringen ska ske. Detta gäller oberoende av om läsaren är redovisningskonsult, revisor, jurist eller annan som arbetar med frågor relaterade till bokföringslagen. I denna andra upplaga har hänsyn tagits till den nya normgivningen från 2013.

Utgivande förlag: Norstedts Juridik AB