Boken som VERKLIGEN inte ville bli läst – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av David Sundin

Jämför och hitta det billigaste priset på Boken som VERKLIGEN inte ville bli läst innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Boken som VERKLIGEN inte ville bli läst är skriven av David Sundin och gavs ut 2021-08-23.

Boken som VERKLIGEN inte ville bli läst som bok, ljudbok eller e-bok.
Boken som VERKLIGEN inte ville bli läst

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 139

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Boken som VERKLIGEN inte ville bli läst

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Boken som VERKLIGEN inte ville bli läst. Boken är skriven av författaren David Sundin. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Boken som VERKLIGEN inte ville bli läst var 2021-08-23.

Originalspråket som David Sundin skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Boken som VERKLIGEN inte ville bli läst är det: 9789179758738.


Läs Boken som VERKLIGEN inte ville bli läst som bok

För dig som vill köpa och läsa Boken som VERKLIGEN inte ville bli läst som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 139 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Boken som VERKLIGEN inte ville bli läst som ljudbok

Vill du lyssna på Boken som VERKLIGEN inte ville bli läst som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Boken som VERKLIGEN inte ville bli läst som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Boken som VERKLIGEN inte ville bli läst som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Boken som VERKLIGEN inte ville bli läst som pocket

Boken som VERKLIGEN inte ville bli läst finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Boken som VERKLIGEN inte ville bli läst med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Boken som VERKLIGEN inte ville bli läst med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Boken som VERKLIGEN inte ville bli läst
  • Författare: David Sundin
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-08-23
  • Pris: 139
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179758738

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Boken som VERKLIGEN inte ville bli läst?

Boken som VERKLIGEN inte ville bli läst är skriven av författaren David Sundin

När gavs Boken som VERKLIGEN inte ville bli läst ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-08-23.

Var kan jag köpa Boken som VERKLIGEN inte ville bli läst?

Vi rekommenderar att du köper Boken som VERKLIGEN inte ville bli läst hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

En bok som krånglar ÄNNU mer och som bits och luras för att verkligen inte bli läst. Uppföljaren till David Sundins succé "Boken som inte ville bli läst" är såklart en bok som VERKLIGEN inte vill bli läst. Fylld med ännu mer mysig högläsning med stora mängder skratt. En hyllning till ordet, boken och den gemensamma läsningen. Den här boken tvingar läsaren att apa sig, klura på ett och annat samt säga snälla saker. Det kommer att bli svettigt, men det kommer att vara värt det! "Boken som inte ville bli läst" blev årets mest sålda barnbok 2020 och nu kommer den och "Boken som verkligen inte ville bli läst" att krångla med läsare på hela vår planet, då de översätts till över 25 språk! Grafisk form samt färgläggning är gjord av Caroline Linhult Historiska gravyrer från arkiven Getty & Shutterstock. Vinnare av Adlibris-priset 2021

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen