Boken om LKAB : den svenska nationalrikedomen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lasse Brunnström

Jämför och hitta det billigaste priset på Boken om LKAB : den svenska nationalrikedomen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Boken om LKAB : den svenska nationalrikedomen är skriven av Lasse Brunnström och gavs ut 2015-09-08.

Boken om LKAB : den svenska nationalrikedomen som bok, ljudbok eller e-bok.
Boken om LKAB : den svenska nationalrikedomen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 139

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Boken om LKAB : den svenska nationalrikedomen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Boken om LKAB : den svenska nationalrikedomen. Boken är skriven av författaren Lasse Brunnström. LKAB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Boken om LKAB : den svenska nationalrikedomen var 2015-09-08.

Originalspråket som Lasse Brunnström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Primärindustri vilket ger den Qz Luossavaara-Kiirunavaara AB som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Boken om LKAB : den svenska nationalrikedomen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 253 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 306 x 245 x 35 mm och den väger så mycket som 1799 g. Boken om LKAB : den svenska nationalrikedomen ISBN är 9789198081282. Boken om LKAB : den svenska nationalrikedomen är en fristående bok .


Läs Boken om LKAB : den svenska nationalrikedomen som bok

För dig som vill köpa och läsa Boken om LKAB : den svenska nationalrikedomen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 139 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Boken om LKAB : den svenska nationalrikedomen som ljudbok

Vill du lyssna på Boken om LKAB : den svenska nationalrikedomen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Boken om LKAB : den svenska nationalrikedomen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Boken om LKAB : den svenska nationalrikedomen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Boken om LKAB : den svenska nationalrikedomen som pocket

Boken om LKAB : den svenska nationalrikedomen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Boken om LKAB : den svenska nationalrikedomen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Boken om LKAB : den svenska nationalrikedomen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Boken om LKAB : den svenska nationalrikedomen
 • Författare: Lasse Brunnström
 • Genre: Primärindustri
 • Förlag: LKAB
 • Utgivningsdatum: 2015-09-08
 • Pris: 139
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 253
 • Fysiska dimensioner: 306 x 245 x 35 mm
 • SAB: Qz Luossavaara-Kiirunavaara AB
 • ISBN: 9789198081282

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Boken om LKAB : den svenska nationalrikedomen?

Boken om LKAB : den svenska nationalrikedomen är skriven av författaren Lasse Brunnström

När gavs Boken om LKAB : den svenska nationalrikedomen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-09-08.

Var kan jag köpa Boken om LKAB : den svenska nationalrikedomen?

Vi rekommenderar att du köper Boken om LKAB : den svenska nationalrikedomen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Den svenska nationalrikedomen. Så har den kallats, järnmalmen från Norrbotten. Den malm som upptäcktes för snart 400 år sedan, och som legat till grund för det svenska välståndet i 125 år. Tack vare envisa och optimistiska entreprenörer, förhoppningsfulla finansiärer och framsynta politiker blev järnmalmen Sveriges viktigaste exportvara. Järnmalmens historia är också svensk industrihistoria och LKAB:s historia. Hur järnmalmen upptäcktes under den första industriella revolutionen, när den blev en efterfrågad råvara. Hur den blev lönsam att utvinna under den andra industriella revolutionen, genom järnvägen och elektriciteten.Det här är boken om den historien. LKAB:s viktiga pulsåder genom Norrbotten och Norge, elektrifierades. Historien rymmer händelser, innovationer och inte minst människoöden som format företaget och bidragit till dess utveckling.

Utgivande förlag: LKAB