Boken där jag bor – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Klara Marklund

Jämför och hitta det billigaste priset på Boken där jag bor innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Boken där jag bor är skriven av Klara Marklund och gavs ut .

Boken där jag bor som bok, ljudbok eller e-bok.
Boken där jag bor

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 168

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Boken där jag bor

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Boken där jag bor. Boken är skriven av författaren Klara Marklund. Lyra förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Boken där jag bor var .

Originalspråket som Klara Marklund skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Boken där jag bor är det: 9789198850901.


Läs Boken där jag bor som bok

För dig som vill köpa och läsa Boken där jag bor som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 168 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Boken där jag bor som ljudbok

Vill du lyssna på Boken där jag bor som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Boken där jag bor som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Boken där jag bor som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Boken där jag bor som pocket

Boken där jag bor finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Boken där jag bor med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Boken där jag bor med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Boken där jag bor
  • Författare: Klara Marklund
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Lyra förlag
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 168
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198850901

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Boken där jag bor?

Boken där jag bor är skriven av författaren Klara Marklund

När gavs Boken där jag bor ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Boken där jag bor?

Vi rekommenderar att du köper Boken där jag bor hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

<i>Välkommen till min bok! Eller är det din bok kanske? Mitt namn är Gajden och det här är boken där jag bor! Kom in så ska jag visa dig runt. Skynda innan boken tar slut!</i> Häng med in i <i>Boken där jag bor</i> och gå vilse bland sidorna tillsammans med Gajden. Se upp så att du inte trillar i vattenfallet eller blir uppäten av en tiger! <i>Boken där jag bor</i> leker med vedertagna sanningar om böcker och om hur man läser en bok. Boken är ett objekt att utforska inifrån, snarare än endast en behållare för en berättelse. Den är en allegori över hur små barn kan närma sig böcker och läsande utan förväntningar men med stor nyfikenhet inför att utforska världen omkring sig. Klara Marklund älskar bilderböcker. I sin första bok laborerar hon med flera av bilderbokens dimensioner och vänder upp och ner på allting. Hon blandar in läsaren i handlingen, leker med läsriktningen, och gör därmed läsupplevelsen till ett riktigt äventyr!

Utgivande förlag: Lyra förlag