Bojan och sopbilen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Johan Anderblad, Filippa Widlund

Jämför och hitta det billigaste priset på Bojan och sopbilen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Bojan och sopbilen är skriven av Johan Anderblad, Filippa Widlund och gavs ut 2022-01-10.

Bojan och sopbilen som bok, ljudbok eller e-bok.
Bojan och sopbilen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 139

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Bojan och sopbilen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Bojan och sopbilen. Boken är skriven av författaren Johan Anderblad, Filippa Widlund. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Bojan och sopbilen var 2022-01-10.

Originalspråket som Johan Anderblad, Filippa Widlund skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Bojan och sopbilen är det: 9789179771027.


Läs Bojan och sopbilen som bok

För dig som vill köpa och läsa Bojan och sopbilen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 139 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Bojan och sopbilen som ljudbok

Vill du lyssna på Bojan och sopbilen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Bojan och sopbilen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Bojan och sopbilen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Bojan och sopbilen som pocket

Bojan och sopbilen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Bojan och sopbilen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Bojan och sopbilen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Bojan och sopbilen
  • Författare: Johan Anderblad, Filippa Widlund
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2022-01-10
  • Pris: 139
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179771027

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Bojan och sopbilen?

Bojan och sopbilen är skriven av författaren Johan Anderblad, Filippa Widlund

När gavs Bojan och sopbilen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2022-01-10.

Var kan jag köpa Bojan och sopbilen?

Vi rekommenderar att du köper Bojan och sopbilen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Bojan har fått post från farmor. Inuti kuvertet ligger en liten bok. Ska vi läsa? undrar mamma. Ja, men först måste jag slänga kuvertet, säger Bojan. Bojan tycker att det är roligt att sopsortera men när han knyter ihop skräppåsen inser han att han inte riktigt vet vad som händer med soporna efter att han har slängt dem. Som tur är har Bojans mamma Bibbi kört sopbil och vet allt om vad som händer med skräpet efter att det lämnat soptunnan. I "Bojan och sopbilen" blandar Bolibompas Johan Anderblad, precis som i de andra Bojan-böckerna, fakta och saga. Och tillsammans med Filippa Widlunds fina, detaljrika och helt korrekta bilder skapas bilderboksmagi för alla små fordonsfantaster! I Bojanserien finns sedan tidigare böcker om brandbilen, polisbilen, tåget, traktorn, ambulansen, grävmaskinen och tunnelbanan!

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen