Bojan och bilarna – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Johan Anderblad

Jämför och hitta det billigaste priset på Bojan och bilarna innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Bojan och bilarna är skriven av Johan Anderblad och gavs ut 2021-09-02.

Bojan och bilarna som bok, ljudbok eller e-bok.
Bojan och bilarna

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 99

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Bojan och bilarna

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Bojan och bilarna. Boken är skriven av författaren Johan Anderblad. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Bojan och bilarna var 2021-09-02.

Originalspråket som Johan Anderblad skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du är ute efter ISBN-numret för Bojan och bilarna är det: 9789179758585.


Läs Bojan och bilarna som bok

För dig som vill köpa och läsa Bojan och bilarna som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 99 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Bojan och bilarna som ljudbok

Vill du lyssna på Bojan och bilarna som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Bojan och bilarna som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Bojan och bilarna som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Bojan och bilarna som pocket

Bojan och bilarna finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Bojan och bilarna med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Bojan och bilarna med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Bojan och bilarna
  • Författare: Johan Anderblad
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-09-02
  • Pris: 99
  • Format: Kartonnage
  • ISBN: 9789179758585

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Bojan och bilarna?

Bojan och bilarna är skriven av författaren Johan Anderblad

När gavs Bojan och bilarna ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-09-02.

Var kan jag köpa Bojan och bilarna?

Vi rekommenderar att du köper Bojan och bilarna hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

En gullig pekbok för de allra yngsta fordonsfantasterna. Bojan och bilarna är en tålig liten bok i kartong som tål att läsas om och om igen. Hur låter brandbilen? Och lådbilen? Titta, peka och lek med orden tillsammans med Bojan. Johan Anderblads text lockar till skratt och igenkänning och Filippa Widlunds färgstarka bilder är både roliga och intresseväckande för det lilla barnet.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen