Bodils ABC-bok – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Bodil Jönsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Bodils ABC-bok innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Bodils ABC-bok är skriven av Bodil Jönsson och gavs ut 2012-08-21.

Bodils ABC-bok som bok, ljudbok eller e-bok.
Bodils ABC-bok

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 100

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Bodils ABC-bok

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Bodils ABC-bok. Boken är skriven av författaren Bodil Jönsson. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Bodils ABC-bok var 2012-08-21.

Originalspråket som Bodil Jönsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Språk & ordböcker vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Spiral.

Om du vill läsa Bodils ABC-bok i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 65 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 300 x 220 x 15 mm och den väger så mycket som 514 g. Bodils ABC-bok ISBN är 9789144085401. Bodils ABC-bok är en fristående bok .


Läs Bodils ABC-bok som bok

För dig som vill köpa och läsa Bodils ABC-bok som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 100 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Bodils ABC-bok som ljudbok

Vill du lyssna på Bodils ABC-bok som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Bodils ABC-bok som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Bodils ABC-bok som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Bodils ABC-bok som pocket

Bodils ABC-bok finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Bodils ABC-bok med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Bodils ABC-bok med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Bodils ABC-bok
 • Författare: Bodil Jönsson
 • Genre: Språk & ordböcker
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2012-08-21
 • Pris: 100
 • Format: Spiral
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 65
 • Fysiska dimensioner: 300 x 220 x 15 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789144085401

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Bodils ABC-bok?

Bodils ABC-bok är skriven av författaren Bodil Jönsson

När gavs Bodils ABC-bok ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-08-21.

Var kan jag köpa Bodils ABC-bok?

Vi rekommenderar att du köper Bodils ABC-bok hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

ABC-bok med klippark!Bodils ABC-bok tillgodoser många aspekter av inlärning. Eleverna får arbeta med sina sinnen, de klipper, klistrar och målar, de får välja och ta ställning och de får öva att skriva “fint”. I Bodils ABC-bok ges rikliga tillfällen till ljudanalys.Upplägget i ABC-boken är den samma som i Bodils Läslära; bokstäverna står i den ordning som är lämplig att lära in ur ljudsynpunkt. Några vokaler tillsammans med medljudande bokstäver presenteras först. Explosiverna kommer senare.Varje bokstav har ett svartvitt uppslag och mitt i det ett perforerat klippark i fyrfärg. Eleverna kan lätt riva ut klipparket och välja bilder att klippa ut för att därefter klistra in dem på uppslaget. För att underlätta var bilderna ska placeras finns markeringar med t.ex. stjärnor både på klipp ark och uppslag. En kort lärarhandledning i början av boken förklarar hur det är tänkt att man kan arbeta.Författaren Bodil Jönsson är en anlitad föreläsare och pedagog och har skrivit många lättlästa böcker för barn som just lärt sig läsa. 

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB