Bockarna Bruse (albanska och svenska) – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Henriette Barkow

Jämför och hitta det billigaste priset på Bockarna Bruse (albanska och svenska) innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Bockarna Bruse (albanska och svenska) är skriven av Henriette Barkow och gavs ut 2015-05-01.

Bockarna Bruse (albanska och svenska) som bok, ljudbok eller e-bok.
Bockarna Bruse (albanska och svenska)

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 279

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Bockarna Bruse (albanska och svenska)

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Bockarna Bruse (albanska och svenska). Boken är skriven av författaren Henriette Barkow. ndio kultur &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Bockarna Bruse (albanska och svenska) var 2015-05-01.

Originalspråket som Henriette Barkow skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Berättelser vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Bockarna Bruse (albanska och svenska) i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 23 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 280 x 203 x 5 mm och den väger så mycket som 165 g. Bockarna Bruse (albanska och svenska) ISBN är . Bockarna Bruse (albanska och svenska) är en fristående bok .


Läs Bockarna Bruse (albanska och svenska) som bok

För dig som vill köpa och läsa Bockarna Bruse (albanska och svenska) som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 279 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Bockarna Bruse (albanska och svenska) som ljudbok

Vill du lyssna på Bockarna Bruse (albanska och svenska) som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Bockarna Bruse (albanska och svenska) som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Bockarna Bruse (albanska och svenska) som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Bockarna Bruse (albanska och svenska) som pocket

Bockarna Bruse (albanska och svenska) finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Bockarna Bruse (albanska och svenska) med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Bockarna Bruse (albanska och svenska) med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Bockarna Bruse (albanska och svenska)
 • Författare: Henriette Barkow
 • Genre: Berättelser
 • Förlag: ndio kultur &amp
 • Utgivningsdatum: 2015-05-01
 • Pris: 279
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 23
 • Fysiska dimensioner: 280 x 203 x 5 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Bockarna Bruse (albanska och svenska)?

Bockarna Bruse (albanska och svenska) är skriven av författaren Henriette Barkow

När gavs Bockarna Bruse (albanska och svenska) ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-05-01.

Var kan jag köpa Bockarna Bruse (albanska och svenska)?

Vi rekommenderar att du köper Bockarna Bruse (albanska och svenska) hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Den klassiska norska sagan om Bockarna Bruse har roat generationer av barn i stora delar av världen. Nu är sagan översatt till sexton språk, några av dem för första gången som amhariska, tigrinska, mongoliska, nordsamiska, wolof och östassyriska. Översättarna har fått anstränga sig att hitta sagotonen och de rätta orden på sina språk.För berättaren är den också en utmaning – att härma de tre bockarnas och det farliga trollets olika röster och göra den spännande sagan rättvisa. Texten i boken är kort för att den ska vara lätt att läsa men varje berättare kan brodera ut den – och varför inte lägga till en sång? Genom upprepningen befäster vi orden och berättelsen. Barnen vill gärna vara med och härma alla röster, leka bockar och troll. I leken får barnen vara både små och rädda – och påhittiga! Det ängsliga barnet får pröva på att vara farligt troll eller låtsas vara stark som den stora bocken Bruse. Farliga troll lurar lite varstans i livet och det gäller att vara både listig och modig! Läs mer http://www.ndio.se

Utgivande förlag: ndio kultur &amp