BMW – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Alessandro Sannia

Jämför och hitta det billigaste priset på BMW innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. BMW är skriven av Alessandro Sannia och gavs ut 2011-12-02.

BMW som bok, ljudbok eller e-bok.
BMW

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 106

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om BMW

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring BMW. Boken är skriven av författaren Alessandro Sannia. Globe förlaget är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för BMW var 2011-12-02.

Originalspråket som Alessandro Sannia skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Teknik vilket ger den Prab,629.22 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa BMW i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 184 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 194 x 130 x 20 mm och den väger så mycket som 400 g. BMW ISBN är . BMW är en del av serien: Topp Bilar.


Läs BMW som bok

För dig som vill köpa och läsa BMW som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 106 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på BMW som ljudbok

Vill du lyssna på BMW som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs BMW som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa BMW som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs BMW som pocket

BMW finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa BMW med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa BMW med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: BMW
 • Författare: Alessandro Sannia
 • Genre: Teknik
 • Förlag: Globe förlaget
 • Utgivningsdatum: 2011-12-02
 • Pris: 106
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 184
 • Fysiska dimensioner: 194 x 130 x 20 mm
 • SAB: Prab,629.22
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit BMW?

BMW är skriven av författaren Alessandro Sannia

När gavs BMW ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-12-02.

Var kan jag köpa BMW?

Vi rekommenderar att du köper BMW hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Hela historien om den berömda bilproducenten BMW, från de första bilarna som byggdes, till de stora teknologiska innovationerna. Med över 200 oförglömliga bilder… Lyxbilar är en helt ny serie kompakta illustrerade böcker som firar de mest kända bilmodellerna från 1900-talet. Varje bok fokuserar på ett klassiskt bilmärke och dokumenterar koncept och utveckling, lansering och produktion, samt dess varianter och egenskaper. De över 100 fotografierna är en blandning av arkiv-, fabriksbilder och bilder från reklam och broschyrer som alla exemplifierar den ikoniska stilen. Boken är tvåspråkig och är därmed både på svenska och norska.

Utgivande förlag: Globe förlaget