Blybröllop – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sara Paborn

Jämför och hitta det billigaste priset på Blybröllop innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Blybröllop är skriven av Sara Paborn och gavs ut 2018-04-09.

Blybröllop som bok, ljudbok eller e-bok.
Blybröllop

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Blybröllop

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Blybröllop. Boken är skriven av författaren Sara Paborn. Brombergs är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Blybröllop var 2018-04-09.

Originalspråket som Sara Paborn skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Blybröllop i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 230 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 178 x 109 x 14 mm och den väger så mycket som 134 g. Blybröllop ISBN är 9789173379557. Blybröllop är en fristående bok .


Läs Blybröllop som bok

För dig som vill köpa och läsa Blybröllop som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Blybröllop som ljudbok

Vill du lyssna på Blybröllop som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Blybröllop som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Blybröllop som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Blybröllop som pocket

Blybröllop finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Blybröllop med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Blybröllop med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Blybröllop
 • Författare: Sara Paborn
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Brombergs
 • Utgivningsdatum: 2018-04-09
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 230
 • Fysiska dimensioner: 178 x 109 x 14 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789173379557

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Blybröllop?

Blybröllop är skriven av författaren Sara Paborn

När gavs Blybröllop ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-04-09.

Var kan jag köpa Blybröllop?

Vi rekommenderar att du köper Blybröllop hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Humoristisk äktenskapsthriller och gastkramande giftmordsdrama om bibliotekarien Irene som fått nogIrene Hussvig är bibliotekarie i en småstad och gift med kabeldragaren Horst. Efter ett långt äktenskap fyllt med ständiga pikar och sarkasm, har Irene fått nog av sin man. Hon bestämmer sig för att göra sig av med honom för gott.Med hjälp av en gammal kista med blytyngder som hon ärvt av sin mamma, påbörjar hon sin resa från tyst mus till amatörkemist med dödlig kunskap om gifter.Måste någon alltid ge sig i ett äktenskap? Vems vilja drar det längsta strået? Vilka mått vidtar vi för att bevara oss själva i nära relationer? Och vilka medel används på vägen dit?Blybröllop är en humoristisk och vass skildring av en mogen kvinnas väg till frihet. På en gång är den ett äktenskapsdrama, en hyllning till fantasin och en underhållande giftmordshistoria med stor berättarglädje.”Sara Paborn är bättre än de flesta.” – Niklas Wahllöf, Dagens Nyheter”Sara Paborn har nämligen serverat årets giftigaste och mest underhållande äktenskapsskildring, och ger, med mordisk glimt i ögat, den kvinnliga hämnden en välförtjänt renässans.” – Jenny Lindh, M-Magasin “Blybröllop är förvisso en underhållningsroman, om man med en sådan menar att den är lättillgänglig, ofta rolig och lämnar stort utrymme för identifikation. Men den är också mörk, intelligent och med ett tyngre existentiellt tema i botten.” -Anina Rabe, Expressen”Blybröllop är en ovanligt välskriven feelgoodroman att känna igen sig i och är därtill rolig på ett mycket tänkvärt sätt.” – Dala-Demokraten”Den är bitsk och rolig, och blir extra rolig för alla som gillar böcker och bibliotek.” – Bokhora”Jag är barnsligt förtjust i giftmord i böcker, men Sara Paborns Blybröllop är något extra. Den är faktiskt ett riktigt wow!” – Bloggbohemen”Eftertänksam och underfundig läsning utlovas i Sara Paborns Blybröllop. En riktig romanpärla!” – Johannas deckarhörna”Blybröllop är roligt och underfundigt skriven, lite som en skröna, med många tokroliga scener för läsaren att skratta åt. Samtidigt planterar Sara Paborn tankar hos läsaren som är av en allvarligare sort: hur mycket får man förvänta sig av sitt eget liv? Det är också fint att se Irenes transformation från underdånig fru till att ta kontrollen över sitt liv.” -Annika Koldenius, Borås Tidning

Utgivande förlag: Brombergs