Bli en fullfjädrad fågelskådare – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Erik Hirschfeld

Jämför och hitta det billigaste priset på Bli en fullfjädrad fågelskådare innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Bli en fullfjädrad fågelskådare är skriven av Erik Hirschfeld och gavs ut 2021-03-18.

Bli en fullfjädrad fågelskådare som bok, ljudbok eller e-bok.
Bli en fullfjädrad fågelskådare

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 204

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Bli en fullfjädrad fågelskådare

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Bli en fullfjädrad fågelskådare. Boken är skriven av författaren Erik Hirschfeld. Tukan förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Bli en fullfjädrad fågelskådare var 2021-03-18.

Originalspråket som Erik Hirschfeld skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Djur & natur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Bli en fullfjädrad fågelskådare är det: 9789179855079.


Läs Bli en fullfjädrad fågelskådare som bok

För dig som vill köpa och läsa Bli en fullfjädrad fågelskådare som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 204 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Bli en fullfjädrad fågelskådare som ljudbok

Vill du lyssna på Bli en fullfjädrad fågelskådare som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Bli en fullfjädrad fågelskådare som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Bli en fullfjädrad fågelskådare som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Bli en fullfjädrad fågelskådare som pocket

Bli en fullfjädrad fågelskådare finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Bli en fullfjädrad fågelskådare med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Bli en fullfjädrad fågelskådare med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Bli en fullfjädrad fågelskådare
  • Författare: Erik Hirschfeld
  • Genre: Djur & natur
  • Förlag: Tukan förlag
  • Utgivningsdatum: 2021-03-18
  • Pris: 204
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179855079

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Bli en fullfjädrad fågelskådare?

Bli en fullfjädrad fågelskådare är skriven av författaren Erik Hirschfeld

När gavs Bli en fullfjädrad fågelskådare ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-03-18.

Var kan jag köpa Bli en fullfjädrad fågelskådare?

Vi rekommenderar att du köper Bli en fullfjädrad fågelskådare hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Det här är fågelskådarnas När? Var? Hur? I <i>Bli en fullfjädrad fågelskådare</i> får du veta det du inte kan läsa dig till i fågelböckerna, men som är så viktigt för att lära sig fågelskåda eller ta sin fågelskådning vidare. Boken är skriven av Erik Hirschfeld, en av Sveriges namnkunnigaste fågelskådare. <i>Bli en fullfjädrad fågelskådare</i> utgår från de behov fågelskådare har och som Erik upplevt bland både nya och mer erfarna fågelintresserade han mött på guidningar, utflykter, studiecirklar och föredrag. Här ger han svar på frågor som vilket väder det är bäst att skåda i, var och när du hittar fåglarna, vilka appar som är bäst att ha, hur du väljer kikare, vilken typ av kläder du behöver, hur du lär dig läten, hur du ska tänka när du identifierar en fågel, de speciella orden fågelskådare använder sinsemellan och mycket, mycket annat. Boken är skriven både för dig som vill börja skåda fåglar och för dig som hållit på ett tag och vill komma vidare.

Utgivande förlag: Tukan förlag