Blattes et cafards / Blandat och givet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Madeleine Pyk

Jämför och hitta det billigaste priset på Blattes et cafards / Blandat och givet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Blattes et cafards / Blandat och givet är skriven av Madeleine Pyk och gavs ut 2001-09-01.

Blattes et cafards / Blandat och givet som bok, ljudbok eller e-bok.
Blattes et cafards / Blandat och givet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 119

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Blattes et cafards / Blandat och givet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Blattes et cafards / Blandat och givet. Boken är skriven av författaren Madeleine Pyk. JHB förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Blattes et cafards / Blandat och givet var 2001-09-01.

Originalspråket som Madeleine Pyk skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Blattes et cafards / Blandat och givet i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 64 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 190 x 140 x 5 mm och den väger så mycket som 140 g. Blattes et cafards / Blandat och givet ISBN är 9789197271752. Blattes et cafards / Blandat och givet är en fristående bok .


Läs Blattes et cafards / Blandat och givet som bok

För dig som vill köpa och läsa Blattes et cafards / Blandat och givet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 119 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Blattes et cafards / Blandat och givet som ljudbok

Vill du lyssna på Blattes et cafards / Blandat och givet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Blattes et cafards / Blandat och givet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Blattes et cafards / Blandat och givet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Blattes et cafards / Blandat och givet som pocket

Blattes et cafards / Blandat och givet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Blattes et cafards / Blandat och givet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Blattes et cafards / Blandat och givet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Blattes et cafards / Blandat och givet
 • Författare: Madeleine Pyk
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: JHB förlag
 • Utgivningsdatum: 2001-09-01
 • Pris: 119
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 64
 • Fysiska dimensioner: 190 x 140 x 5 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789197271752

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Blattes et cafards / Blandat och givet?

Blattes et cafards / Blandat och givet är skriven av författaren Madeleine Pyk

När gavs Blattes et cafards / Blandat och givet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2001-09-01.

Var kan jag köpa Blattes et cafards / Blandat och givet?

Vi rekommenderar att du köper Blattes et cafards / Blandat och givet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

“En sällsynt vacker och enhetlig, konstnärlig produktion./…/ Madeleine Pyk visar på sina hållplatser på sin livsresa och sin vandring genom livet./…/En resa med tempo, men också med stillhet, inte med lätthet, men med såar av glädje och sorg.” Bo Bjelvehammar, Ystads Allehanda 28/9 2001

Utgivande förlag: JHB förlag