Bland berömda svenskar : 62 promenader på Stockholms begravningsplatser

Bland berömda svenskar : 62 promenader på Stockholms begravningsplatser – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Arne Norlin, Bo Hedin

Jämför och hitta det billigaste priset på Bland berömda svenskar : 62 promenader på Stockholms begravningsplatser innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Bland berömda svenskar : 62 promenader på Stockholms begravningsplatser är skriven av Arne Norlin, Bo Hedin och gavs ut .

Bland berömda svenskar : 62 promenader på Stockholms begravningsplatser som bok, ljudbok eller e-bok.
Bland berömda svenskar : 62 promenader på Stockholms begravningsplatser

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 239

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Bland berömda svenskar : 62 promenader på Stockholms begravningsplatser

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Bland berömda svenskar : 62 promenader på Stockholms begravningsplatser. Boken är skriven av författaren Arne Norlin, Bo Hedin. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Bland berömda svenskar : 62 promenader på Stockholms begravningsplatser var .

Originalspråket som Arne Norlin, Bo Hedin skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Resor” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Bland berömda svenskar : 62 promenader på Stockholms begravningsplatser är det: 9789180185028.


Läs Bland berömda svenskar : 62 promenader på Stockholms begravningsplatser som bok

För dig som vill köpa och läsa Bland berömda svenskar : 62 promenader på Stockholms begravningsplatser som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 239 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Bland berömda svenskar : 62 promenader på Stockholms begravningsplatser som ljudbok

Vill du lyssna på Bland berömda svenskar : 62 promenader på Stockholms begravningsplatser som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Bland berömda svenskar : 62 promenader på Stockholms begravningsplatser som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Bland berömda svenskar : 62 promenader på Stockholms begravningsplatser som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Bland berömda svenskar : 62 promenader på Stockholms begravningsplatser som pocket

Bland berömda svenskar : 62 promenader på Stockholms begravningsplatser finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Bland berömda svenskar : 62 promenader på Stockholms begravningsplatser med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Bland berömda svenskar : 62 promenader på Stockholms begravningsplatser med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Bland berömda svenskar : 62 promenader på Stockholms begravningsplatser
  • Författare: Arne Norlin, Bo Hedin
  • Genre: Resor
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 239
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180185028

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Bland berömda svenskar : 62 promenader på Stockholms begravningsplatser?

Bland berömda svenskar : 62 promenader på Stockholms begravningsplatser är skriven av författaren Arne Norlin, Bo Hedin

När gavs Bland berömda svenskar : 62 promenader på Stockholms begravningsplatser ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Bland berömda svenskar : 62 promenader på Stockholms begravningsplatser?

Vi rekommenderar att du köper Bland berömda svenskar : 62 promenader på Stockholms begravningsplatser hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

"Jag kastade mig över den för att hitta utflyktsmål på kyrkogårdarna." Eva-Karin Gyllenberg, Dagens Nyheter "en sådan fin liten läspärla. Genom att skriva om begravningsplatserna får författarna anledning att både berätta om Stockholms och Sveriges historia och dela med sig om spännande och udda fakta om de berömda svenskar som ligger begravna där." Btj   Kyrkogårdarna i Stockholms stift kryllar av kändisar. Från 1700-talets Carl Michael Bellman till Avicii, Tim Bergling. Det här är guidebok fylld av fina kartor och bilder. I varje avsnitt finns också tydliga anvisningar för hur man tar sig till begravningsplatserna med olika färdmedel. Men de bra historierna är minst lika viktiga, så boken kan också avnjutas hemma i fåtöljen. Vem låg i Carin Görings grav på Lovö kyrkogård i över sextio år? Varför hamnade Greta Garbo på Skogskyrkogården och inte i New York eller i Hollywood? Varför har Lars Magnus LM Ericsson, på Botkyrka kyrkogård, ingen gravsten? Var vilar rapparen Einár? BO HEDIN är journalist och webbpionjär. Han ledde bland annat Aftonbladets första satsning på internet och har varit chef för Svenska Dagbladets digitala verksamheter. Till boken har han tagit de flesta bilderna. ARNE NORLIN är kanske mest känd för sina uppskattade barn- och ungdomsböcker. Men han har också skrivit rosade fackböcker för vuxna, som <i>Familjen Bernadotte</i> och <i>Femtionio fantastiska Nobelpristagare</i>.

Utgivande förlag: Lind & Co