Blå strimmor – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anna Veeder

Jämför och hitta det billigaste priset på Blå strimmor innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Blå strimmor är skriven av Anna Veeder och gavs ut 2017-07-20.

Blå strimmor som bok, ljudbok eller e-bok.
Blå strimmor

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 109

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Blå strimmor

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Blå strimmor. Boken är skriven av författaren Anna Veeder. FramSteget Bokförlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Blå strimmor var 2017-07-20.

Originalspråket som Anna Veeder skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Biografier vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Blå strimmor i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 163 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Blå strimmor ISBN är 9789175810874. Blå strimmor är en fristående bok .


Läs Blå strimmor som bok

För dig som vill köpa och läsa Blå strimmor som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 109 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Blå strimmor som ljudbok

Vill du lyssna på Blå strimmor som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Blå strimmor som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Blå strimmor som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Blå strimmor som pocket

Blå strimmor finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Blå strimmor med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Blå strimmor med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Blå strimmor
 • Författare: Anna Veeder
 • Genre: Biografier
 • Förlag: FramSteget Bokförlag
 • Utgivningsdatum: 2017-07-20
 • Pris: 109
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 163
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN: 9789175810874

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Blå strimmor?

Blå strimmor är skriven av författaren Anna Veeder

När gavs Blå strimmor ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-07-20.

Var kan jag köpa Blå strimmor?

Vi rekommenderar att du köper Blå strimmor hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Lättläst, medryckande och kryddad med en hel del svart humor är den svår att lägga ifrån sig.Sommarhettan ligger tung över den lilla kibbutzen i Galiléen. Livet går sin gilla gång – kontorsjobb, kalvande kor, kvällsté med mintdoft under Nasarets svarta stjärnhimmel. I Annas mage växer Kerens lillasyster. Men en dag, i 28:e graviditetsveckan, dyker en oinbjuden gäst upp i form av en liten knöl vid näsroten. Är det carcinom? En allergisk svampinfektion? Eller bara en vanlig förkylning?Blå strimmor är en personlig resa i gränslandet mellan graviditet och sjukdom, hopp och förtvivlan, israelisk vardag och helg.

Utgivande förlag: FramSteget Bokförlag