Bit ihop! – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ida Björnstad, Marie Oskarsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Bit ihop! innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Bit ihop! är skriven av Ida Björnstad, Marie Oskarsson och gavs ut 2021-08-10.

Bit ihop! som bok, ljudbok eller e-bok.
Bit ihop!

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 149

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Bit ihop!

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Bit ihop!. Boken är skriven av författaren Ida Björnstad, Marie Oskarsson. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Bit ihop! var 2021-08-10.

Originalspråket som Ida Björnstad, Marie Oskarsson skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du är ute efter ISBN-numret för Bit ihop! är det: 9789179756567.


Läs Bit ihop! som bok

För dig som vill köpa och läsa Bit ihop! som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 149 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Bit ihop! som ljudbok

Vill du lyssna på Bit ihop! som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Bit ihop! som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Bit ihop! som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Bit ihop! som pocket

Bit ihop! finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Bit ihop! med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Bit ihop! med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Bit ihop!
  • Författare: Ida Björnstad, Marie Oskarsson
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-08-10
  • Pris: 149
  • Format: Kartonnage
  • ISBN: 9789179756567

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Bit ihop!?

Bit ihop! är skriven av författaren Ida Björnstad, Marie Oskarsson

När gavs Bit ihop! ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-08-10.

Var kan jag köpa Bit ihop!?

Vi rekommenderar att du köper Bit ihop! hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Ny ishockeyserie i högt tempo! Bill Åström, son till f.d. NHL-stjärnan Mackan "Big Mac" Åström, har nyligen flyttat hem till Sverige och börjat lira U12-hockey för Björnbyns IK. Snart är det dags för den prestigefyllda och tv-sända Annandagsmatchen mot ärkerivalerna Stenbackens HC. Plötsligt omnämns Bill i tidningar och radio som regionens nya stjärna, trots att han långt ifrån är bäst i laget … Det får konsekvenser: Motståndarlagets stjärna Frank och galna tränare Hasse trakasserar honom, och mitt i allt sviker bästa vännen Ludde. När sen Mackan, den annars så vettiga tränaren Ture och, ja, hela bygden, rycks med i stämningen kring matchen, ställs allt på sin spets – Bill känner sig tvingad att bita ihop och prestera, eller bryta ihop och sluta. "Bit ihop" är en bok för 9-12 år om den ibland oerhörda pressen som läggs på unga idrottsutövare. Men framförallt är det en bok fylld av ishockey – rivalitet, vänskap, sköna dragningar och puckar som sprätts upp i nättaket! Boken är skriven av Ida Björnstad som med sin närhet till NHL och bakgrund som ishockeyjournalist har en unik inblick i svensk och transatlantisk ishockey. "Bit ihop" är hennes debut som författare. Den är skriven tillsammans med författaren Marie Oskarsson som har skrivit mängder av böcker för barn och unga genom åren, ofta med drivkraften att locka läsosugna barn till läsning.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen