Birka nu – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Charlotte Hedenstierna-Jonson

Jämför och hitta det billigaste priset på Birka nu innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Birka nu är skriven av Charlotte Hedenstierna-Jonson och gavs ut 2012-12-14.

Birka nu som bok, ljudbok eller e-bok.
Birka nu

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 199

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Birka nu

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Birka nu. Boken är skriven av författaren Charlotte Hedenstierna-Jonson. Historiska museet är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Birka nu var 2012-12-14.

Originalspråket som Charlotte Hedenstierna-Jonson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Arkeologi: perioder & regioner vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Birka nu i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 226 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 245 x 175 x 20 mm och den väger så mycket som 662 g. Birka nu ISBN är 9789189176454. Birka nu är en del av serien: The National Historical Museum, Stockholm Studies (del 22).


Läs Birka nu som bok

För dig som vill köpa och läsa Birka nu som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 199 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Birka nu som ljudbok

Vill du lyssna på Birka nu som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Birka nu som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Birka nu som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Birka nu som pocket

Birka nu finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Birka nu med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Birka nu med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Birka nu
 • Författare: Charlotte Hedenstierna-Jonson
 • Genre: Arkeologi: perioder & regioner
 • Förlag: Historiska museet
 • Utgivningsdatum: 2012-12-14
 • Pris: 199
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 226
 • Fysiska dimensioner: 245 x 175 x 20 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789189176454

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Birka nu?

Birka nu är skriven av författaren Charlotte Hedenstierna-Jonson

När gavs Birka nu ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-12-14.

Var kan jag köpa Birka nu?

Vi rekommenderar att du köper Birka nu hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En rik forskningshistoria, men också en ständig aktualitet präglar världsarvet Birka-Hovgården. Med medel från Riksbankens jubileumsfond driver Historiska museet två större projekt kring Birka och i samband med dessa väcktes önskan om ett forum för diskussion för Birkaforskare. I mars 20 I I samlades därför en stor grupp forskare för att presentera och diskutera pågående forskning kring Birka-Hovgården. Dagen var ett samarbete mellan Riksantikvarieämbetet och Historiska museet. Syftet var att få en överblick över hur forskningssituationen ser ut när det gäller Birka och dess många forskningsfrågor vid olika institutioner. Intresset var stort och en imponerande samling talare och intresserade åhörare gjorde dagen till ett smörgåsbord av kunskap. Denna bok är ett försöka att ta tillvara det engagemang som finns kring Birka och presentera vad som är på gång just nu.

Utgivande förlag: Historiska museet