BiM upptäcker skogen med alla sina sinnen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Therese Blunck, Jimmy Pettersson

Jämför och hitta det billigaste priset på BiM upptäcker skogen med alla sina sinnen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. BiM upptäcker skogen med alla sina sinnen är skriven av Therese Blunck, Jimmy Pettersson och gavs ut .

BiM upptäcker skogen med alla sina sinnen som bok, ljudbok eller e-bok.
BiM upptäcker skogen med alla sina sinnen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 234

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om BiM upptäcker skogen med alla sina sinnen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring BiM upptäcker skogen med alla sina sinnen. Boken är skriven av författaren Therese Blunck, Jimmy Pettersson. Brydig Handelsbolag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för BiM upptäcker skogen med alla sina sinnen var .

Originalspråket som Therese Blunck, Jimmy Pettersson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för BiM upptäcker skogen med alla sina sinnen är det: 9789198843309.


Läs BiM upptäcker skogen med alla sina sinnen som bok

För dig som vill köpa och läsa BiM upptäcker skogen med alla sina sinnen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 234 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på BiM upptäcker skogen med alla sina sinnen som ljudbok

Vill du lyssna på BiM upptäcker skogen med alla sina sinnen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs BiM upptäcker skogen med alla sina sinnen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa BiM upptäcker skogen med alla sina sinnen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs BiM upptäcker skogen med alla sina sinnen som pocket

BiM upptäcker skogen med alla sina sinnen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa BiM upptäcker skogen med alla sina sinnen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa BiM upptäcker skogen med alla sina sinnen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: BiM upptäcker skogen med alla sina sinnen
  • Författare: Therese Blunck, Jimmy Pettersson
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Brydig Handelsbolag
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 234
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198843309

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit BiM upptäcker skogen med alla sina sinnen?

BiM upptäcker skogen med alla sina sinnen är skriven av författaren Therese Blunck, Jimmy Pettersson

När gavs BiM upptäcker skogen med alla sina sinnen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa BiM upptäcker skogen med alla sina sinnen?

Vi rekommenderar att du köper BiM upptäcker skogen med alla sina sinnen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Följ med BiM ut på en spännande och utforskande skogspromenad. Med hjälp av dina sinnen kommer du upptäcka nya dofter, lyssna på skogsorkestern, träna din koncentration och öva dig i medveten närvaro. Berättelsen innehåller mindfulnessövningar som du kan prova på i stunden. Du kan även lyssna på sagan via en Qr kod som finns på baksidan!

Utgivande förlag: Brydig Handelsbolag