Bibliotekariestereotypen i populärkulturen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Richard Ohlsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Bibliotekariestereotypen i populärkulturen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Bibliotekariestereotypen i populärkulturen är skriven av Richard Ohlsson och gavs ut 2013-08-06.

Bibliotekariestereotypen i populärkulturen som bok, ljudbok eller e-bok.
Bibliotekariestereotypen i populärkulturen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 162

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Bibliotekariestereotypen i populärkulturen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Bibliotekariestereotypen i populärkulturen. Boken är skriven av författaren Richard Ohlsson. BTJ Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Bibliotekariestereotypen i populärkulturen var 2013-08-06.

Originalspråket som Richard Ohlsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Biblioteks- & informationsvetenskap Populärkultur vilket ger den Abcc,G.096 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Bibliotekariestereotypen i populärkulturen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 127 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 200 x 140 x 10 mm och den väger så mycket som 184 g. Bibliotekariestereotypen i populärkulturen ISBN är 9789170187537. Bibliotekariestereotypen i populärkulturen är en fristående bok .


Läs Bibliotekariestereotypen i populärkulturen som bok

För dig som vill köpa och läsa Bibliotekariestereotypen i populärkulturen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 162 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Bibliotekariestereotypen i populärkulturen som ljudbok

Vill du lyssna på Bibliotekariestereotypen i populärkulturen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Bibliotekariestereotypen i populärkulturen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Bibliotekariestereotypen i populärkulturen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Bibliotekariestereotypen i populärkulturen som pocket

Bibliotekariestereotypen i populärkulturen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Bibliotekariestereotypen i populärkulturen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Bibliotekariestereotypen i populärkulturen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Bibliotekariestereotypen i populärkulturen
 • Författare: Richard Ohlsson
 • Genre: Biblioteks- & informationsvetenskap Populärkultur
 • Förlag: BTJ Förlag
 • Utgivningsdatum: 2013-08-06
 • Pris: 162
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 127
 • Fysiska dimensioner: 200 x 140 x 10 mm
 • SAB: Abcc,G.096
 • ISBN: 9789170187537

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Bibliotekariestereotypen i populärkulturen?

Bibliotekariestereotypen i populärkulturen är skriven av författaren Richard Ohlsson

När gavs Bibliotekariestereotypen i populärkulturen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-08-06.

Var kan jag köpa Bibliotekariestereotypen i populärkulturen?

Vi rekommenderar att du köper Bibliotekariestereotypen i populärkulturen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Varför ser bibliotekariestereotypen ut som den gör och vad kan vi göra åt det? Bilden av bibliotekarier som lite småtråkiga, introverta och glasögonprydda personer som lever för och genom sina böcker är en lika seglivad som missvisande stereotyp. Trots att den saknar belägg i verkligheten, fortsätter den att prägla bilden av bibliotekarier inom populärkulturen. Varför det förhåller sig på det sättet är den fråga som ligger till grund för den här boken, vars syfte är att undersöka hur bibliotekarier framställs i skönlitteratur, film, TV-serier, sångtexter och serietidningsvärlden. Resultatet är en intressant, underhållande och ögonöppnande granskning av bibliotekariestereotypen och dess konsekvenser för synen på yrkets status och dess utövares kompetens. Richard Ohlsson är bibliotekarie på Stagneliusskolan i Kalmar och har tidigare publicerat böcker inom en rad olika ämnesområden. Senast boken Att läsa eller inte läsa – om skönlitteratur, kvalitet och kanon (BTJ Förlag, 2012).

Utgivande förlag: BTJ Förlag