Bevisprövning vid sexualbrott – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Helena Sutorius

Jämför och hitta det billigaste priset på Bevisprövning vid sexualbrott innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Bevisprövning vid sexualbrott är skriven av Helena Sutorius och gavs ut 2014-01-02.

Bevisprövning vid sexualbrott som bok, ljudbok eller e-bok.
Bevisprövning vid sexualbrott

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 708

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Bevisprövning vid sexualbrott

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Bevisprövning vid sexualbrott. Boken är skriven av författaren Helena Sutorius. Norstedts Juridik AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Bevisprövning vid sexualbrott var 2014-01-02.

Originalspråket som Helena Sutorius skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Lagstiftning om trakasserier vilket ger den 345.48506 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Bevisprövning vid sexualbrott i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 366 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 148 x 21 mm och den väger så mycket som 493 g. Bevisprövning vid sexualbrott ISBN är 9789139017905. Bevisprövning vid sexualbrott är en fristående bok .


Läs Bevisprövning vid sexualbrott som bok

För dig som vill köpa och läsa Bevisprövning vid sexualbrott som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 708 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Bevisprövning vid sexualbrott som ljudbok

Vill du lyssna på Bevisprövning vid sexualbrott som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Bevisprövning vid sexualbrott som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Bevisprövning vid sexualbrott som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Bevisprövning vid sexualbrott som pocket

Bevisprövning vid sexualbrott finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Bevisprövning vid sexualbrott med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Bevisprövning vid sexualbrott med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Bevisprövning vid sexualbrott
 • Författare: Helena Sutorius
 • Genre: Lagstiftning om trakasserier
 • Förlag: Norstedts Juridik AB
 • Utgivningsdatum: 2014-01-02
 • Pris: 708
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 366
 • Fysiska dimensioner: 215 x 148 x 21 mm
 • SAB: 345.48506
 • ISBN: 9789139017905

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Bevisprövning vid sexualbrott?

Bevisprövning vid sexualbrott är skriven av författaren Helena Sutorius

När gavs Bevisprövning vid sexualbrott ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-01-02.

Var kan jag köpa Bevisprövning vid sexualbrott?

Vi rekommenderar att du köper Bevisprövning vid sexualbrott hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Bara en mycket liten del av sexuella övergrepp når domstolarna. Det gäller både vuxna och barn som brottsoffer och beror på att många brott aldrig anmäls eller blir avslöjade för utomstående. Dessutom är det bara en mindre del av de anmälda brotten som går till åtal, av vilka flera slutar med friande dom. Detta beror till stor del på bevissvårigheter, men har också med lag och rättstillämpning att göra. Det krävs alltså insikter och särskild kompetens när det gäller övergrepp av detta slag för att lagen ska fylla sin brottsbeivrande funktion och för adekvat bedömning av bevis. Syftet med denna bok är att ge en grundläggande plattform för detta arbete.”Bevisprövning vid sexualbrott” bygger på det avhandlingsarbete som Helena Sutorius, verksam vid Stockholms universitet, utförde före sin bortgång. I den nya upplagan har en uppdatering skett när det gäller bl.a. lagar, rättspraxis och bevisfrågor i sexualbrottsmål och framställningen har gjorts mer generell och tidlös.Boken vänder sig till praktiker – poliser, åklagare, målsägandebiträden och domare – men också till andra som intresserar sig för den svåra bevisproblematik som ofta förekommer i sexualbrottsärenden.

Utgivande förlag: Norstedts Juridik AB