Berg och jord SNA – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av

Jämför och hitta det billigaste priset på Berg och jord SNA innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Berg och jord SNA är skriven av och gavs ut 2009-01-08.

Berg och jord SNA som bok, ljudbok eller e-bok.
Berg och jord SNA

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 299

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Berg och jord SNA

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Berg och jord SNA. Boken är skriven av författaren . SNA är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Berg och jord SNA var 2009-01-08.

Originalspråket som skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Resor: # 14 vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Berg och jord SNA i traditionell inbundet format eller pocket så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 327 x 240 x 16 mm och den väger så mycket som 958 g. Berg och jord SNA ISBN är 9789187760563. Berg och jord SNA är en fristående bok .


Läs Berg och jord SNA som bok

För dig som vill köpa och läsa Berg och jord SNA som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 299 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Berg och jord SNA som ljudbok

Vill du lyssna på Berg och jord SNA som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Berg och jord SNA som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Berg och jord SNA som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Berg och jord SNA som pocket

Berg och jord SNA finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Berg och jord SNA med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Berg och jord SNA med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Berg och jord SNA
 • Författare:
 • Genre: Resor: # 14
 • Förlag: SNA
 • Utgivningsdatum: 2009-01-08
 • Pris: 299
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner: 327 x 240 x 16 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789187760563

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Berg och jord SNA?

Berg och jord SNA är skriven av författaren

När gavs Berg och jord SNA ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2009-01-08.

Var kan jag köpa Berg och jord SNA?

Vi rekommenderar att du köper Berg och jord SNA hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: SNA